`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp 454 NSW Tubular Front

  • Zipp 454 NSW Tubular Front
  • Zipp 454 NSW Tubular Front

Zipp 454 NSW Tubular Front

Tuotekuvaus Zipp 454 NSW Tubular Front

Zippin vallankumouksellinen biomimikari johdettu 454 NSW-pyöräkerros on nyt saatavana putkimaisen vanteen muunnelmina sekä jarru- että vannejarruissa. Monipuoliset pyörivät pyörät tulevat nopeasti suosikkivaihtoehdoiksi WorldTour-tiimeille, kuten KATUSHA Alpecin, CANYON // SRAM Racing ja Boels Dolmans Cycling Team. 454 NSW Tubularin vertaansa vailla oleva yhdistelmä erinomaista aerodynamiikkaa ja tuulenpitävyyttä, joka liittyy vanteen 53 / 58mm syvään Sawtooth ™ -suunnitteluun, tarjoaa AeroBalance ™ -käsittelypyöräilijöiden luottamuksen vaihtelevissa tuulen olosuhteissa. Uudet pyörät hyödyntävät myös kevyitä vanteen rakenteita, jotka ovat mahdollisia putkimaisen muotoilun ansiosta. Jokaiselle jarruvaihtoehdolle optimoidun Hexfin ™ ABLC -mallikuvion ansiosta 454 NSW Tubular tarjoaa pienimmän mahdollisen vetovoiman ja erinomaisen jarrutuksen, olipa mieluummin levyjarruja tai teollisuuttamme, joka johtaa kaikkea säätä.

Ominaisuudet:

Sawtooth ™ vanne Hyperfoil ™-solmuilla

HexFin ™ ABLC -mallikuvio

Showstopper ™ -rengasrata

ImPress ™ -grafiikka

Cognition ™ hubset

Axial Clutch ™ -tekniikka

454 NSW pyörii tehokkaasti polkemalla tai risteilemällä. Axial Clutch -teknologiamme mahdollistaa vapaamuurarien räikkämekanismin toimitta- misen puolet perinteisten kolmen tapin napojen mekaanisesta vetämisestä.

Patentoitu biomimeettinen 53/58 mm syvä vanteen muoto vähentää samanaikaisesti sekä aerodynaamista vetoa että sivuvoimaa AeroBalancen huippuluokkaan.

Tekniset tiedot:

Koko (pyörät) 700c

Renkaan rakenne Hiili

Renkaiden yhteensopivuus Tubular

Jarrujen yhteensopivuus

Renkaan sisäpuolen leveys n / a

Pyörän profiili Symmetrinen

UD-kuitu, Impress-tekniikka

Nippelimateriaali Alumiini

Spoke-tyyppi CX Ray Black

Puhui lasku 18, 24

Spoke pattern 2 Cross, Radial

Kuljettajan runko tyyppi Campagnolo, n / a, SRAM XDR, SRAM / Shimano Road

Akselityyppi (pyörät) QR 100 Caps (dia 19mm), QR 130


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Zipp tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Renkaat tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Zipp 454 NSW Tubular Front on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Zipp 454 NSW Tubular Front

Valon asema
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Vanteen profiili
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje