up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zipp

Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

plus
  • Play videoZipp Alumina Aluminium Bottle Cage
  • Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage
  • Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

Optimoitu sekä puolelle ja suoraan pullon merkintä Alumiinioksidi häkki tarjoaa helpon pääsyn nesteytys, erityisesti pienempiä kehyksiä ja ne, joilla on tiukat kulmat. Ohut-mutta-vahvoille käsivarsilleen flex helppo pullo lisäys ja poisto, missä tahansa kulmassa. Huoletta nesteytys kun nopeus asioissa.


Uuden Alumiinioksidi alumiini häkki (27 g) on ​​samaa innovatiivista tyylikäs muotoilu kuin hiilen SLSpeed ​​häkki ja haasteet tahansa titaania häkki maksaa kaksi kertaa niin paljon.


Alumiinioksidin häkit ovat molemmat suunniteltu pystyputkeen tai alas putken asennus tiellä, cyclocross ja MTB kehyksiä.Tekniset tiedot:


- Materiaali: AL6061 alumiini


- Paino: 27 g ilman pultteja


Tällä hetkellä, Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Zipp-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Juomapullon pidikkeet kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Polkupyörän osat-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Zipp Alumina Aluminium Bottle Cage

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up