`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Tuotekuvaus Zipp Bottle Cage Sl Speed

Ve on ylpeä voidessaan esitellä kaksi uutta pullon häkeissä suunniteltu samalla huolellista huomiota yksityiskohtiin kuin meidän pyörät. Tuloksena on huolettomasta nesteytys, että erottuva Zipp tyyliä ja tehokkuutta.


SLSpeed ​​hiiltä pulloteline tarjolla täysin uusi ultrakevyt (18g) suunnittelu suunniteltu joustavuutta ja voimaa. Optimoitu sekä puolelle ja suoraan pullon merkintä SLSpeed ​​häkki tarjoaa helpon pääsyn nesteytys, erityisesti pienempiä kehyksiä ja ne, joilla on tiukat kulmat.


Ohut-mutta-vahvoille käsivarsilleen flex helppo pullo lisäys ja poisto, missä tahansa kulmassa. Huoletta nesteytys kun nopeus asioissa.Tekniset tiedot:


- Materiaali: Yksisuuntainen hiilikuitu


- Paino: 18 g ilman pultteja


Älä odota enää pidempään ja osta Zipp Bottle Cage Sl Speed. Jos sinulla on kysyttävää Zipp Bottle Cage Sl Speed:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Polkupyörän osattuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Polkupyörän osat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Juomapullon pidikkeet varusteilla.

Ominaisuudet Zipp Bottle Cage Sl Speed

Materiaalit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kevyt mutta

-

Kevyt esine, mutta kaikki rummut eivät sovi hyvin. Sinun täytyy mennä testaamaan. Ne ovat erittäin kauniita, totta, mutta mielestäni hinta on korkea, mutta se riippuu jokaisesta

Zipp sl pullohäkki

-

Erittäin kevyt esine. Hyvä laatu. Tämä oli korvaava, koska alkuperäinen rikkoi 4 vuoden kuluttua ja noin 60 000 kiloa. Palvelu Bike Inniltä erinomainen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje