`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo
  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Tuotekuvaus Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Uusi Zipp Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad on seurausta meidän päätön parantaa ja optimoida kaikki teemme.


Meidän edesigned padcreated erityisesti jarruttamiseen hiilellä pinnoille - pehmeästi nopeuden säätö ja luotettava jarrutus kaikissa olosuhteissa, märkä tai y.


Se on myös suunniteltu pidemmän eliniän. Aivan kuten mestari pyöräilijä, tämä pad on monipuolinen performer.The uusi Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad tämä kaikki useilla erityisillä tavoilla:


Tiedämme myös, että pysyy uskollisena fanit korkin ja sen sileä, johdonmukainen tuntuu. Siksi Zipp tarjoaa edelleen Tangentekin High Performance Cork Brake Pad.


Mutta olemme suunnitelleet Tangentekin Platinum Pro Evo säätää, että samaa ennustettavissa ratsastaa aikana monet kevyempi jarru koskettaa purjehdittava kierrosta tai ryhmän ratsastaa.


Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad on suunniteltu käytettäväksi hiilellä vanteet ja ei ole hyväksytty käytettäväksi alumiinin kitkapintoihin. Se sisältää kaksi eri mallia, joista toinen SRAM, Shimano jarrupalojen haltijoille ja toinen Campagnolo haltijoille. (Saatavana tammikuu 2013)Ominaisuudet:


- 10 prosentin kasvu pinta-ala kuin edellinen pad malli suurempi max jarrutustehoa.


- 1 mm ohuempi muotoilu tarjoaa parannetun välys integroidulla jarrut.


- Huolimatta ohennettu, sen lisääntynyt radiaalikorkeudesta lisää pad elämää.


- Lisääntynyt radiaalikorkeudesta leviää myös lämmön laajemmalla "pyyhkäisi aluetta" vanteen alemman huippu lämpötilat.


- Uusi uramuotoilu pyyhkäisee vesi pois vanteen parantaa märkä-sää jarrutusteho ja myös kanavia ilman yli vanteen jäähdytyksen parantamiseksi.


- Koostumukseltaan ainutlaatuinen yhdiste hallitsee äärimmäiset lämpötilat, jotka voivat aiheutua äkkijarrutuksia hiilellä.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo:n! bikeinn:ssa kaikilla Osien varaosat tuotteillamme on täysi Zipp:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje