`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano
  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Tuotekuvaus Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Uusi Zipp Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad on seurausta meidän päätön parantaa ja optimoida kaikki teemme.


Meidän edesigned padcreated erityisesti jarruttamiseen hiilellä pinnoille - pehmeästi nopeuden säätö ja luotettava jarrutus kaikissa olosuhteissa, märkä tai y.


Se on myös suunniteltu pidemmän eliniän. Aivan kuten mestari pyöräilijä, tämä pad on monipuolinen performer.The uusi Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad tämä kaikki useilla erityisillä tavoilla:


Tiedämme myös, että pysyy uskollisena fanit korkin ja sen sileä, johdonmukainen tuntuu. Siksi Zipp tarjoaa edelleen Tangentekin High Performance Cork Brake Pad.


Mutta olemme suunnitelleet Tangentekin Platinum Pro Evo säätää, että samaa ennustettavissa ratsastaa aikana monet kevyempi jarru koskettaa purjehdittava kierrosta tai ryhmän ratsastaa.


Tangentekin Platinum Pro Evo Brake Pad on suunniteltu käytettäväksi hiilellä vanteet ja ei ole hyväksytty käytettäväksi alumiinin kitkapintoihin. Se sisältää kaksi eri mallia, joista toinen SRAM, Shimano jarrupalojen haltijoille ja toinen Campagnolo haltijoille. (Saatavana tammikuu 2013)Ominaisuudet:


- 10 prosentin kasvu pinta-ala kuin edellinen pad malli suurempi max jarrutustehoa.


- 1 mm ohuempi muotoilu tarjoaa parannetun välys integroidulla jarrut.


- Huolimatta ohennettu, sen lisääntynyt radiaalikorkeudesta lisää pad elämää.


- Lisääntynyt radiaalikorkeudesta leviää myös lämmön laajemmalla "pyyhkäisi aluetta" vanteen alemman huippu lämpötilat.


- Uusi uramuotoilu pyyhkäisee vesi pois vanteen parantaa märkä-sää jarrutusteho ja myös kanavia ilman yli vanteen jäähdytyksen parantamiseksi.


- Koostumukseltaan ainutlaatuinen yhdiste hallitsee äärimmäiset lämpötilat, jotka voivat aiheutua äkkijarrutuksia hiilellä.


Jos etsit Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Jarrutvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Zipp täytä tangente platinum pro evo sram / shimano

-

Se on paras hinta missä tahansa verkossa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje