`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Zipp

Zipp Replacement Cork Sram Pair

  • Zipp Replacement Cork Sram Pair
  • Zipp Replacement Cork Sram Pair

Zipp Replacement Cork Sram Pair

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Zipp Replacement Cork Sram Pair

Zipp® kehitetty Tangentekin ™ High Performance Cork jarrupala vastauksena kuumuus aiheutti jarruttamalla hiilellä. Nämä tyynyt on suunniteltu meidän hiilen vanteet ja työllistävät komposiitti korkki polymeeri vähentää lasitus ja tarjota johdonmukainen jarru vastausta. Tämän seurauksena Tangentekin korkki pad vältetään jarrujen tykytys tuottama jäännös kertyminen kumista tyynyt ja voi jopa poistaa tykytys päässä vanteet aiempien kertymisestä.


Vaikka uudempi hopea Tangentekin Platinum Pro Brake Pad on suunniteltu toimimaan paremmin kaikissa ajo-olosuhteissa, ymmärrämme on edelleen faneja sujuvan johdonmukaisesti tuntumaa korkki.


Tangentekin High Performance Cork Jarrupala ainutlaatuinen muoto asettaa enemmän materiaalia edessä pad parantaa kestävyyttä ja vuodatti vettä. Vaikka komposiittimateriaalista kuluu samalla alhaisen lämpötilan Kumiseoksissa Tangentekin korkki pad kestää kauemmin kuin useimmat kumi hiili erityisiä tyynyt koska sen muoto ja 0,5 mm suurempi kokonaispaksuus.


Saatavilla kahden pakkauksissa.


Valitse Shimano® / SRAM® tai Campagnolo® tyylejä


Tangentekin pad voidaan käyttää missä tahansa putkimainen tai clincher vanteen hiilen jarrupinnalla, mutta se ei saa koskaan käyttää alumiinille kitkapintoihin.


Mitä mieltä olet Zipp Replacement Cork Sram Pair:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Zipp:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Osien varaosattuotteille.

Ominaisuudet Zipp Replacement Cork Sram Pair

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Korkkijarrut

-

Suoritettu erinomaisesti viikon ajan, sen jälkeen tuli vanhoja.

Suuri toistaiseksi!

-

pysähtymättä valta on enemmän kuin mitä odotin niin siinäpä ehdottomasti plussaa. Olen hieman huolestunut tyynyjä, joilla ei ole, kaasunpoistokanavaa nauhat kuten tavanomaiset tyynyjä tehdä. joten ı'm utelias miten lämmönsiirto on näitä. palvelu viisas, erä oli ajallaan ja arvioitu ETA oli pisteeseen. en voi valittavat kanssa! yleinen tuote on 4/5. palvelu Minäpä sanon 5/5

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje