`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp SL Speed Seatpost

Zipp SL Speed Seatpost

Zipp SL Speed Seatpost

  • Zipp SL Speed Seatpost
  • Zipp SL Speed Seatpost
  • Zipp SL Speed Seatpost
  • Zipp SL Speed Seatpost

Zipp SL Speed Seatpost

Tuotekuvaus Zipp SL Speed Seatpost

- Parempi istuvuus merkitsee parempaa suorituskykyä. Jos satula on pois paikaltaan, voit tuhlata energiaa jokaisen pedaali aivohalvaus. Se oli meidän tärkein näkökohta luomisessa Service Course ® SL istuintankoa. Turvallinen, matalaprofiilinen puristin mahdollistaa satulan liukua kauemmas taaksepäin kiskoja pitkin, ja jossa 0 mm ja 20 mm takaisku vaihtoehtoja, on mahdollista lähes kaikissa ratsastaja saavuttaa täydellisen istuvuuden. Tämä ainutlaatuinen puristin muotoilu on myös alaspäin, ruuvien, joiden avulla mikro-säätö satulan, vaikka se on asennettu.


- Lujille, keveys ja tehokas käyttö jokaisen gramman, akseli ja pää eivät ole sitoutuneet vaan ne 3D-taottu yhdestä 7075 alumiinia. Edelleen vähentää painoa, 220 g (275 x 27,2) 0 mm takaisku Service Course SL istuintankoa käyttää titaani pultit ja monimutkaisemman työstö kuin säännöllistä Service Course istuintankoa. Palvelu Course SL Satulaputki on saatavana 330 mm pituus 0 mm takaisku vaihtoehto ja 275 mm ja 350 mm pituudet 20 mm takaisku istuintankoa sekä 27,2 ja 31,6 mm halkaisijaltaan.
Erittely:


- Paino 220g


- Halkaisija 27.2/31.6


- Pituus 330mm


- Paino raja 300lbs


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Zipp SL Speed Seatpost:n! bikeinn:ssa kaikilla Polkupyörän osat tuotteillamme on täysi Zipp:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Zipp SL Speed Seatpost kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Zipp SL Speed Seatpost

Satulatolpissa tyyppi
Materiaalit
Matkustaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje