up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Zoom

Zoom

Osastot

Osien varaosat

Polkupyörän osat

KAIKKI ( Zoom )

Noin Zoom

HL CORP (SHENZHEN) loi ZOOMin laadukkaalla, täsmällisellä toimituksella, kohtuullisella hinnalla, erinomaisella liikearvolla, jolla on hyvä maine alalla.

HL CORP hajauttaa polkupyörän osista koko urheilukuntolaitteiden markkinoihin. tuotteita viedään kauas Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Manner-KIINAAN, AASIAAN, sen tuotekehitys, valmistus ja myynti ovat alan johtavissa asemissa. polkupyörän ohjaustanko, varsi, istuimen pylväs ja joustohaarukat jne. sijoittuivat maailmanmarkkinaosuuden ykköseksi, urheilukuntokeskuksille ja kuntoutusvälineille on suuri markkinaosuus ja liikevaihto asteittaiseen kasvuun vuosi vuodelta, mikä on eräiden tunnettujen valmistajien tyytyväinen Euroopassa ja Yhdysvalloissa sen monipuolisen ja täydellisen toiminnan ansiosta.
clouse menu Sulje