`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zycle

Zycle Mat

  • Zycle Mat
  • Zycle Mat

Zycle Mat

Tuotekuvaus Zycle Mat

Bkool harjoitusmatto.


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Zycle:n Mat:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Zycle Mat tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Zycle Mat ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Zycle Mat

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä matto

-

Hyvä matto kotivalmentajalle. Melko hieno, mutta tiheä. Hyvä eristys maanpinnan kanssa. Jos haluat nähdä ajan mittaan, kestääkö se kulumista.

Bkool-matto

-

100% suositeltava, paras vastine rahalle.

Pohja juoksumatolle

-

Hei. Halusin tietää, onko tästä pohjasta hyötyä laittaa juoksumatto päälle, jotta vältetään hierovat maata ja alla olevan naapurin tärinää. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, se on hyvä vaihtoehto.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje