`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zycle

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread
  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Tuotekuvaus Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

12 mm: n akseli eri kierreaskelmilla pyöräsi mallista / merkistä riippuen. Tämä lisävaruste on välttämätön, jotta pyöräsi voidaan mukauttaa ZYCLE-rullateloihin. Yhteensopiva ZYCLE- ja Bkool-telojen kanssa.


Tunnetko jo kaikki Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Koulutus ja kilpailutuotteita, tsekkaa koko Lisätarvikkeet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Zycle, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Katso tykkiharjoittimen akseli tykkipyörän synapsista

-

Huomenta, minulla on Cannondale synapse 2018 -malli ja käyttöohjeen ilmoituksissa se ilmaisee: TAKA-AKSELI: 142 x 12mm. M12 x 1.0 Haluaisin tarkentaa, onko bkool-rullan sopiva akseli näillä ominaisuuksilla: Zycle Trainer -akseli 1,00 mm, jonka voin löytää kaupasta. Kiitos paljon

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä akseli toimii rullan kanssa.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje