`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zycle

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread
  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Tuotekuvaus Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

12 mm: n akseli eri kierreaskelmilla pyöräsi mallista / merkistä riippuen. Tämä lisävaruste on välttämätön, jotta pyöräsi voidaan mukauttaa ZYCLE-rullateloihin. Yhteensopiva ZYCLE- ja Bkool-telojen kanssa.


Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread:n kanssa.

Ominaisuudet Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Katso tykkiharjoittimen akseli tykkipyörän synapsista

-

Huomenta, minulla on Cannondale synapse 2018 -malli ja käyttöohjeen ilmoituksissa se ilmaisee: TAKA-AKSELI: 142 x 12mm. M12 x 1.0 Haluaisin tarkentaa, onko bkool-rullan sopiva akseli näillä ominaisuuksilla: Zycle Trainer -akseli 1,00 mm, jonka voin löytää kaupasta. Kiitos paljon

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä akseli toimii rullan kanssa.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje