`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zycle

Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike

  • Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike
  • Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike

Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike

Tuotekuvaus Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike

12 mm: n akseli eri kierreaskelmilla pyöräsi mallista / merkistä riippuen. Tämä lisävaruste on välttämätön, jotta pyöräsi voidaan mukauttaa ZYCLE-rullateloihin. Yhteensopiva ZYCLE- ja Bkool-telojen kanssa.


Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bikea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Zycle:n tuotteita, kuten Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Zycle:lta.

Ominaisuudet Zycle Trainer Axle 1.25 mm Thread For Orbea Bike

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje