up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Briko

Briko Sukkahousut Bib Ultralight

Briko Sukkahousut Bib Ultralight

plus
  • Play videoBriko Sukkahousut Bib Ultralight
  • Briko Sukkahousut Bib Ultralight
  • Briko Sukkahousut Bib Ultralight

Briko Sukkahousut Bib Ultralight

Tuotekuvaus Briko Sukkahousut Bib Ultralight

ULTRALIGHT WINTER LADY HARVA on suunniteltu erityisesti tarjoamaan maksimaalisen kuuman tunteen ja mukavuuden myös talvella.

Pakatut kankaat ovat erittäin kevyitä ja kestäviä, tuntuen kuin toinen iho jättämättä huomioimatta ominaisuuksia, jotka hyvällä puristuskankaalla täytyy olla. ULTRALIGHT WINTER LADY PANT -sovitus on suunniteltu varmistamaan yleinen tiukka istuvuus vartalon linjojen profiloimiseksi. Sen verkkorakenne ei jätä huomiotta puristusominaisuuksia, mikä antaa vaatteelle erittäin kevyen tunteen. Briko-logo on sijoitettu strategiseen pisteeseen, joka lisää näkyvyyttä.

Yhdistämällä näkyvyyden ja tyylin käsite valimme heijastavan logon mustalla värillä, joka sopii vaatteen malliin. Parhaan suorituskyvyn ja kevyen olon vuoksi valimme EAGLE PRO -pyöräilytyynyn.

EAGLE PRO WOMAN -pyöräilytyyny ja sen minimalistinen muotoilu tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn suojauksen, tuen ja mukavuuden suhteen. Sen muotoilu antaa äärimmäisen kevyen tunnelman huolellisesti suunniteltujen mittausten ansiosta, jotka on sijoitettu antamaan lopputuote, jolla on runsaasti vapaata liikettä, esimuotoillut siivet, jotka on erityisesti suunniteltu naispuolisten elinten anatomiaan.

Touch-kangas ja rei'itetty vaahto takaavat erinomaisen hengittävyyden ja kuivausnopeuden.

Ominaisuudet:

Kevyt harjattu tunne.

Puristus.

Litteät ompeleet.

Heijastava Briko-logo.

Toiminnallinen, ergonominen istuvuus.

Puristus

hengittävyys

kepeys

lämmönsäätely


Jos pidät Briko Sukkahousut Bib Ultralight:sta, tutustu myös muihin Briko:n pyöräilytuotteisiin Naisten vaatteet osastollamme ja Pikkuhousut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Briko Sukkahousut Bib Ultralight

Pituus
Henkselit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Tuote oli myynnissä, joten sain sen erittäin hyvään hintaan. Kevyt kangas, hyvä kesän jälkeen / alkuvuodesta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up