Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Polar

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR

Polar V650 HR

Descripció Polar V650 HR

PERFILS PERSONALITZATS

El V650 us permet crear perfils individuals per a diferents tipus d'equitació, com ara carretera, BTT o interior. Podeu personalitzar-lo per mostrar només les dades que necessiteu per a cadascun.

INFORMACIÓ DETALLADA

Cada vegada que es dirigeix ??a passejar amb el V650, comença a registrar dades detallades que cobreixen cada aspecte del viatge. Els sensors opcionals us permeten ampliar aquestes dades per incloure informació com la freqüència cardíaca i la cadència.

Amb H6

VEURE QUALSEVOL DETALL

Les dades registrades durant els passejos s'emmagatzemen al servei web Polar Flow exclusiu de Polar. Podeu veure i analitzar aquestes dades i fins i tot compartir-lo per veure'ls.

EINES A GUANYAR

El V650 i els seus sensors opcionals registren una gran quantitat de dades en profunditat per assegurar-se que fins i tot els ciclistes més exigents veuran tots els detalls que necessiten per avaluar el seu rendiment, planificar una major formació i muntar el millor possible.

CARACTERÍSTIQUES

DISSENY DE GUANYAR PREMI

;exterior elegant del V650 ha estat guardonat amb el premi Red Dot Design. Detalls intel·ligents, com la llum frontal LED que s'encén automàticament en condicions de poca llum, completa el paquet.

2.8 "PANTALLA TÀCTIL COLOR

V650 fa un seguiment de totes les dades essencials dels sensors de ciclisme en una pantalla tàctil de colors grans i brillants.

PERFILS PERSONALITZATS

Creeu i personalitzeu perfils per a diferents tipus de passejades. Consulteu només les dades que necessiteu, ja sigui a ;interior, a la carretera o a la muntanya.

GPS i MAPS

El V650 està equipat amb un xip GPS ràpid i fiable que fa un seguiment del vostre viatge de principi a fi. La compatibilitat amb OpenStreetMap us manté al mapa on vagis.

BAROMETER AMB TEMPS REAL VAM

Un altímetre baromètric fa seguiment de ;altitud, pujades i baixades. VAM en temps real, la velocitat mitjana d'ascens, mostra quants metres verticals escalfa per hora (requereix un sensor de velocitat addicional).

COMPATIBILITAT DEL SENSOR

El V650 és compatible amb sensors de ritme cardíac intel·ligent i bicicletes Polar Bluetooth ®, que es poden utilitzar per proporcionar dades addicionals.

MESURAMENTS

Pes 120 gr

Gruix 16 mm

(amb muntura de 20 mm)

Mida de pantalla Pantalla d'alta resolució (320x240)

TECH

Pantalla tàctil a color

Resistent a ;aigua - IPX7

Finestra de vidre Asahi Dragon Trail

Caixa de policarbonat

Alertes d'àudio

Llum frontal LED

Capacitat de memòria superior a 10,000 h

Bateria recarregable amb fins a 10 hores de formació

CONNECTIVITAT

Bluetooth® Smart

Programari actualitzable

Mostra els textos en 15 idiomes

Mesuradors compatibles de tercers (comproveu la compatibilitat de tercers)

Compatibilitat del servei web Polar Flow amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 o posterior, i Windows 7, Windows 8 o posterior per a PC

Idiomes de la UI Anglès, espanyol, portuguès, francès, danès, holandès, suec, noruec, alemany, italià, finès, polonès, rus, xinès, japonès

BENEFICIO DE FORMACIÓ

Ofereix comentaris motivadors immediatament després del viatge que descriuen ;efecte de la sessió d'entrenament.

CALORIES INTELIGENTS

Us permet saber exactament quantes calories ha cremat en funció del pes, ;alçada, ;edat, el sexe, la freqüència cardíaca màxima individual (HRmax) i la dificultat que està formant.

FORMACIÓ

Ritme cardíac

La freqüència cardíaca (HR) és una excel·lent mesura d'exercici i la seva intensitat formativa. En la freqüència cardíaca del cos humà es regula per adaptar-se a les demandes del cos i el medi ambient. Quan la intensitat de ;exercici augmenta, la freqüència cardíaca també augmenta per coincidir amb ;augment de la despesa energètica i ;absorció d'oxigen.

La freqüència cardíaca es pot expressar com el nombre absolut de batecs per minut (bpm) o com a percentatge de la freqüència cardíaca màxima (% HRmax) o de la reserva cardíaca (% HRR). La freqüència cardíaca absoluta durant la formació no és molt informativa per si sola, però quan s'expressa i s'interpreta en relació amb HRmax o HRR, determina la intensitat individual de ;exercici.

El valor de la freqüència cardíaca en batecs per minut (per exemple, 125 bpm) és individual i no es pot comparar amb el valor d'una altra persona. Per contra, un percentatge del valor màxim de la freqüència cardíaca és comparable. Per exemple, el vostre amic pot tenir un valor més alt de la freqüència cardíaca en bpm, però el percentatge de ;HRmax individual pot ser el mateix. Això significa que tens la mateixa intensitat de formació relativa.

HRmax

La freqüència cardíaca màxima (HRmax) és la major quantitat de batecs cardíacs per minut (bpm) durant ;esforç físic. HRmax és individual i pot disminuir una mica amb ;edat. Estableix el valor de referència individual per la intensitat de la vostra formació i s'utilitza en el càlcul de les zones de ritme cardíac predeterminades i en moltes de les funcions de Coaching intel·ligent de Polar.

Un HRmax basat en ;edat és una estimació aproximada de la freqüència cardíaca màxima, i s'utilitza com a predeterminada en la majoria dels ordinadors de formació Polar. La manera més fiable i segura de determinar el seu HRmax és fer-lo mesurar en una prova de laboratori màxim.

Zones de ritme cardíac

Proporcioneu una manera fàcil d'ajustar i controlar la intensitat de la vostra formació. Mitjançant ;ús de zones d'escolta, també podeu seguir els programes de formació basats en el ritme cardíac. Les zones predeterminades es basen en el vostre HRmax.

Les diferents intensitats de formació tenen diferents beneficis de formació, per exemple, la intensitat de la llum augmenta la resistència aeròbica bàsica i la intensitat intensa millora la capacitat del cos per mantenir ;exercici d'alta intensitat i la màxima absorció d'oxigen.

Les zones de freqüència cardíaca predeterminades es divideixen en cinc zones d'intensitat segons el percentatge de la freqüència cardíaca màxima:

Molt lleuger (50-60% HRmax)

Llum (60-70% HRmax)

Moderat (70-80% HRmax)

Difícil (80-90% HRmax)

Màxim (HRmax del 90-100%)

Podeu definir la zona que us limita com vulgueu. Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

Zones d'energia

;ajudarà a controlar la intensitat de la seva formació en el ciclisme i aconseguir els efectes òptims de la seva formació. Les zones d'energia es basen en el poder que és una mesura directa d'intensitat absoluta de ;exercici.

La producció de potència és un valor absolut de la velocitat de treball externa, mentre que la freqüència cardíaca és la mesura de ;esforç fisiològic necessari per produir la producció de potència. Veieu com la velocitat cardíaca correspon a les zones d'energia i com canvia amb el temps proporciona més informació sobre com s'està desenvolupant el vostre rendiment.

;ús de les zones d'energia requereix un kit de pedal intel·ligent Kéo Power Bluetooth® i un dispositiu d'entrenament intel ligent compatible amb Bluetooth® compatible, com ara Polar V800 o Polar V650, en què es poden veure les dades d'energia dels pedals durant una sessió d'entrenament.

Podeu definir la zona que us limita com vulgueu. Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

ZoneLock

Et manté entrenant amb certa intensitat. Amb ZoneLock podeu orientar i bloquejar una zona específica de formació durant la vostra sessió d'entrenament. Quan estigui fora de la freqüència del cor / velocitat / ritme o zones d'alimentació preestablerta, ;ordinador de capacitació donarà una alarma visual i d'àudio.

ZonePointer

Un símbol de moviment en la visualització de zona al vostre equip d'entrenament que mostra si està dins de la zona preestablerta o la zona desitjada. Aquesta característica us ajuda a assolir els objectius de intensitat / ritme / velocitat / cadència desitjats.

Calories intel·ligents

Calcula el nombre de calories cremades segons les vostres dades: el pes, ;alçada, ;edat, el sexe, HRmax, HRrest, VO2max i la intensitat de la vostra formació / activitat. ;esport de la sessió també es té en compte a través d'un factor específic esportiu, que millora la precisió del càlcul.

El càlcul calòric basat en el ritme cardíac s'utilitza quan es mesura la freqüència cardíaca i mesura les calories cremades la més precisa també en condicions com el ciclisme o ;aixecament de pesos. El càlcul de calories basat en activitats s'utilitza en equips d'entrenament i rastrejadors d'activitat, quan la freqüència cardíaca no està disponible.

Podeu veure la despesa energètica acumulada (en quilocalories, kcal) durant ;exercici i kilocalories totals de la sessió després de ;exercici. També podeu seguir les vostres calories diàries totals.

Prestació de formació

Us ajuda a comprendre com cada sessió d'entrenament beneficia el vostre estat físic. També us proporciona comentaris motivadors immediatament després de ;exercici. Amb la funció Beneficència per a ;entrenament, podeu fer que la vostra formació sigui més variada al modificar la intensitat i la durada de la vostra formació.

El feedback del benefici d'entrenament es basa en la intensitat i durada de ;exercici. Es llegeix quant de temps gasta i quantes calories cremades a cada zona d'intensitat. Obtindreu una visió general ràpida després de cada sessió i, per obtenir informació més detallada, podeu consultar el vostre fitxer de formació des de ;equip de formació o més tard a ;aplicació Polar Flow o al servei web.

Torna a començar

Dirigeix ??al vostre punt de partida en la menor distància possible (distància recta), així com mostra la distància al punt de partida.

Distància

La distància (km, mi) es pot configurar i mesurar de diverses maneres. La distància de formació indica la distància recorreguda durant una sessió d'entrenament. La distància de distància indica la distància d'una volta.

Altitud, pujada / descens

Us permet identificar ;altitud actual i determinar les condicions relacionades amb ;altitud. La vostra altitud actual es mostra com a metres / metres i metres i metres ascendents i descendents. ;altitud es mesura amb GPS o amb un sensor de pressió atmosfèrica (V800, V650).

Perfils esportius

Us permet triar ;esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun en el servei web Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant ;entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

Mostra d'entrenament ajustable per ;usuari

Permet tenir vistes a mida per a diferents esports. Al servei web Polar Flow amb perfils esportius, podeu triar quines dades voleu seguir durant la formació, per exemple, la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

GPS

Construït en GPS proporciona una precisió de velocitat i mesura de distància per a una àmplia gamma d'esports a ;aire lliure, i us permet veure la vostra ruta al mapa a ;aplicació Polar Flow i al servei web després de la vostra sessió.

OpenStreetMap

Velocitat / ritme

La velocitat (km / h o mi / h) es mesura amb GPS, un sensor de banda o un sensor de velocitat de ciclisme. També podeu establir un objectiu segons les vostres zones d'entrenament de velocitat / ritme. Podeu obtenir valors actuals, mitjans i màxims de la vostra velocitat / ritme.

El ritme (min / km o min / milla) significa la velocitat. El ritme normalment s'utilitza per executar.

Història de formació

Emmagatzema els fitxers de formació recents. La capacitat de memòria i el nombre de fitxers de formació emmagatzemats varia segons ;equip d'entrenament i quines i quantes dades s'inclouen en els fitxers (per exemple, la freqüència cardíaca o el GPS). Algunes llengües també afecten la capacitat de memòria.

Diari de formació

Us permet fer un seguiment senzill de la vostra formació i activitat anteriors, així com les vostres sessions d'entrenament planificades quatre setmanes abans i endavant. La informació que es mostra inclou: plans de formació, resultats de capacitació individual, proves.

Al servei web Polar Flow podeu seguir el vostre diari en una visualització diària, setmanal o mensual.

Laps, manual

Us permet fer voltes sempre que vulgueu.

Vagues, automàtiques

Establiu les vostres voltes automàtiques al servei web Polar Flow basant-se en una certa freqüència de temps, distància o ubicació.

VAM en temps real

El VAM en temps real (velocitat de pujada mitjana) mostra quants metres escalfa per hora (metres verticals per hora)

Autostop / start

Quan ;Autostop / start està activat, ;equip de formació s'inicia automàticament i s'atura la gravació quan comenceu o deixeu de moure's durant ;entrenament.

Baròmetre

SENSOR DE CADÈS BLUETOOTH® CARACTERÍSTIQUES INTELIGENTS

Cadència

Mesura el temps real i la cadència mitjana de tota la vostra sessió de ciclisme mitjançant un sensor de cadència sense fils amb Bluetooth. Mitjançant ;ús del sensor de cadència, podeu millorar la vostra tècnica de ciclisme i identificar la vostra cadència òptima.

El sensor de cadència mesura la velocitat de pedaleig com a revolucions per minut perquè pugueu comparar ;efectivitat del vostre viatge amb els desplaçaments anteriors.

SENSOR DE VELOCITAT BLUETOOTH® CARACTERÍSTIQUES INTELIGENTS

Velocitat

Mesura la velocitat sense fils i amb precisió i us proporciona valors de velocitat actuals, mitjans i màxims.

Podeu veure la velocitat a ;ordinador de formació durant la vostra sessió de ciclisme i després a ;aplicació i al servei web Polar Flow després.

Distància

Mesura la distància de manera senzilla i precisa i us ofereix valors de formació i de tornada i de distància total.

Podeu veure la distància en ;equip de formació durant la vostra sessió de ciclisme i després a ;aplicació i el servei web Polar Flow després.

Mesura de la inclinació

Us informa la inclinació de pujada o baixada en forma numèrica, ajudant-vos a ajustar el vostre esforç en bicicleta en conseqüència. Us mostra la inclinació de pujada i baixada en percentatges i graus.

Podeu veure la inclinació en ;equip de formació durant la vostra sessió de ciclisme i després a ;aplicació i el servei web Polar Flow després.

KÉO POWER BLUETOOTH® CARACTERÍSTIQUES INTEL·LÍRIES

Kéo Power Essential Bluetooth Smart

Mesura el seu poder ciclista i ;ajuda a controlar i desenvolupar el rendiment i la tècnica del ciclisme amb un mesurament de potència sense clip en un pedal. També mostra com s'utilitza la força contra el pedal amb la funció de vector de força

Podeu obtenir comentaris instantanis com ara la potència de sortida en watts i la cadència actual i mitjana.

Després de la vostra sessió de ciclisme, podeu sincronitzar les vostres dades de formació a ;aplicació Flow Polar i al servei web per a una anàlisi addicional.

Kéo Power Bluetooth Smart

Mesura el seu poder ciclista i ;ajuda a controlar i desenvolupar el rendiment i la tècnica del ciclisme amb mesurament de potència sense fils en tots dos pedals. També mostra com s'utilitza la força contra el pedal amb la funció de vector de força

Podeu obtenir comentaris instantanis com potència en watts, balanç de potència esquerra i dreta i cadència actual i mitjana.

Després de la vostra sessió de ciclisme, podeu sincronitzar les vostres dades de formació a ;aplicació Flow Polar i al servei web per a una anàlisi addicional.

DISPOSITIU

Mesura

Pes: 122g

Mostra

Resolució: 240X320

Resistència a ;aigua

IPX7

Batería recarregable

Cable USB

micro USB

Mostra textos en idiomes

15

Bluetooth Smart

Connecta el dispositiu Polar i els possibles sensors entre si i us permet sincronitzar les vostres dades a través del mòbil. És una tecnologia de comunicació sense fils estandarditzada que està optimitzada per a un baix consum d'energia i que es basa en una plataforma oberta.

Un cop vinculat, el sensor Smart Bluetooth es bloqueja automàticament per transmetre dades a ;equip de formació. ;ordinador d'entrenament només recull les dades del transmissor.

Alertes d'àudio

Bloqueig de botons

Manté els blocs de seguretat de ;equip de capacitació bloquejat evitant qualsevol premsa accidental indesitjada.

Contrallum

Llum frontal LED

Indicador de data i setmana

Hora del dia (12/24 hores)

Configuració de bicicletes per a tres bicicletes

Permet definir la configuració a ;ordinador de capacitació per a tres motocicletes basades en sensors. Quan comenceu a entrenar, podeu seleccionar la bicicleta amb la configuració correcta per a aquesta sessió de ciclisme en particular.

Actualització del firmware

Permet actualitzar el programari a la darrera versió amb un cable USB.

FLOW

Agenda

Ofereix una forma fàcil de seguir la vostra formació, activitat i progrés en el servei web Polar Flow. Podeu veure les dades en una visualització diària, mensual o setmanal.

Les dades del Diari inclouen, per exemple, sessions i plans de formació finalitzats, resultats de les proves i la vostra activitat diària.

Vista del mapa

Us proporciona una visió del mapa de la vostra ruta d'entrenament al servei web Polar Flow quan s'utilitza GPS. Al mapa, podeu examinar les vostres dades de formació amb més detall.

Reviu

Crea un vídeo que presenta les vostres rutes de formació prèvies i us permet veure els moments destacats de la sessió. El vídeo està disponible al servei web Polar Flow i es pot compartir amb els vostres amics i contactes a la comunitat de Polar Flow.

Exploreu

Us permet veure i descobrir sessions de formació pública que altres usuaris han compartit navegant pel mapa al servei web Polar Flow.

Feed social

Forma part de la comunitat d'entrenament Polar i coneix altres entrenadors polars. Podeu compartir els vostres propis assoliments, com ara sessions d'entrenament o resums d'activitats o podeu seguir i comentar la sessió d'entrenament o el resum d'activitats d'altres entrenadors.

Activitat instantània i anàlisi de formació

Us dóna un resum visual instantani d'una sessió d'entrenament o la vostra activitat a ;aplicació Flow Polar. Podeu seguir la vostra activitat a la visualització diària, setmanal o mensual.

Activitat avançada i anàlisi de formació

Permet analitzar fàcilment cada detall de la seva formació i activitat física a llarg termini al servei web Flow. També podeu obtenir una visió més profunda de les vostres anàlisis de formació, per exemple, comparar la vostra freqüència cardíaca amb la velocitat, veure informació detallada sobre la volta o analitzar el rendiment relacionat amb la ruta.

A més dels molts detalls que obté sobre la vostra activitat física i tots els beneficis per a la salut que acompanyen, també podeu obtenir orientació pràctica sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat i consultar els vostres períodes inactius.

Seguiment del progrés

Us ofereix una eina pràctica per seguir el vostre desenvolupament amb informes i gràfics durant períodes més llargs. En informes de Setmana, mes i any, podeu triar ;esport que voleu incloure a ;informe. En període personalitzat podeu triar tant el període com ;esport.

TRANSFERÈNCIA DE DADES

Compatibilitat

Compatible amb PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 i posterior

Compatible amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 i posterior

Compatible amb el servei web Polar Flow a través de cable USB / cable micro USB

Exportació de dades

Permet exportar manualment dades de la vostra sessió d'entrenament a aplicacions i serveis de tercers com a fitxers TCX, GPX o CSV. També podeu sincronitzar els fitxers per obtenir una descàrrega més ràpida.

Per exemple, podeu exportar una ruta específica en format GPX o una sessió d'entrenament, incloses les dades clau d'entrenament com la ruta, el ritme cardíac, les calories i la cadència en format TCX.

Exportació de ;historial de formació (de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow)

Compatibilitat de tercers

Ofereix una manera senzilla de connectar el dispositiu de formació Polar amb els serveis de tercers.

La vostra formació i els detalls de ;activitat diària s'envien automàticament i estan disponibles per utilitzar-los als serveis on ho permetes. Ara es pot connectar, per exemple, amb Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (usuaris d'iOS) i MapMyFitness,

Polar està desenvolupant activament nous serveis compatibles amb tercers i actualitzarà la informació constantment.


Necessites algun producte més de ciclisme de la marca Polar? A bikeinn, la teva botiga online de ciclisme, tens una àmplia varietat de productes de ciclisme que podràs utilitzar amb Polar V650 HR. En aquests moments Polar V650 HR està en estoc. Volem satisfer les necessitats de tot esportista, per això prestem especial atenció en seleccionar els millors productes de ciclisme.

Característiques Polar V650 HR

Preguntes i comentaris dels nostres clients (8)

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu una opinió i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Molt bé

-

molt bo i ràpid

Revisió

-

Producte molt bonic

Hr v650 polar

-

Bon dia que ve amb aquest hr V650 polar

Resposta dels nostres experts

Hola, Polar HR V650 amb amb: USB ordinador de la bicicleta V650 mesurador HR H6 cable de bicicletes Suport Polar V650 Guia d'introducció Atentament.

Caixa d'accessoris

-

Hola, s'inclou el sensor de cadència? cordialment

Resposta dels nostres experts

Hola, aquest producte no inclou el sensor de cadència. Sincerament.

Hr v650 polar

-

Bona tarda, es completa amb la banda de freqüència del sensor de cadència i suports

Resposta dels nostres experts

Hola, Aquest producte ve amb HR V650 polar, sensor de HR H6 i el cable USB. Salutacions.

Pregunta

-

PORTA EL SENSOR DE CADENCIA I VELOCITAT?

Resposta dels nostres experts

Hola, Polar V650 HR no vénen amb sensors de cadència i velocitat. Ve amb sensor de HR. Salutacions.

A diferència d'hores v650 v650 polar

-

Em pregunto quina és la diferència de HR V650 V650 és polar per Gràcies per la seva resposta.

Resposta dels nostres experts

HOLA la banda de freqüència cardíaca V650 + HR conté el monitor inclòs en el preu. Salutacions.

Accessoris en caixa

-

Voldria saber que accessoris acompanyen a la caixa el Polar V650 HR i si aquest mesura el ritme cardíac?

Resposta dels nostres experts

El context de la caixa són: Polar V650 HR + H6 sensor de HR USB + cable de la corretja. Sobre la seva segona pregunta: Sí, va a controlar el seu ritme cardíac. Salutacions

Escriu una opinió o fes una pregunta al nostre equip d’experts

Puntuació del producte

Nota: Tots els comentaris seran revisats per un equip d’experts i es publicaran en 5 dies laborables. Les preguntes es respondran per correu electrònic, així que sisplau assegura’t d’indicar el correu correcte.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar