`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Alé

Alé Graphics Slide

Alé Graphics Slide

  • Alé Graphics Slide
  • Alé Graphics Slide
  • Alé Graphics Slide
  • Alé Graphics Slide

Alé Graphics Slide

Produktbeskrivelse Alé Graphics Slide

Den superlette og åndbar Slide Jersey er til ekstremt varme temperaturer og lange klatrer hvor lav vægt, åndbarhed og hurtig

tørring er prioriteter. Et dobbelt tæthed, meshagtigt stof på forsiden giver maksimal køleflow, mens skuldre og ryg er lavet af et super let stretchstof. På bagsiden er der tre lommer og en økologisk sidelomme.

Funktioner:

Body Mapping

Reflekterende logoer

Eco Pocket


Er du på udkig efter Alé Graphics Slide? Det er bikeinn mest solgte vare, din online cykel butik. Prisen er 117.49 $, i en begrænset periode! Hos bikeinn, får du flest fordele og finde mange flere Alé, til de bedste priser. Alle vores cykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Alé Graphics Slide

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Let og frisk trøje

-

Fremragende kvalitet. Det passer perfekt til kroppen og er meget cool. Vær forsigtig med størrelser, for med Alé skal du normalt bestille en større størrelse (jeg bærer XL og jeg er 182). Den har ikke en lynlåslomme.

Ale btt trøje

-

Trøje i fremragende kvalitet er en mido 1,88 størrelse xl perfekt handske. Forsendelse om 3 dage med sporings- og indsamlingssted. Godt, selvom det indikerede 6 dage. Alt godt

S black fluo yellow review

-

Denne jersey er lavet af let og åndbart stof, meget velegnet til tropisk land specielt om sommeren, holder mig kølig Hele turen. fik reflektor på begge sider af skulderen, ingen lynlås lomme. Meget god kvalitet og værdi for pengene.

Vurdering

-

Artiklen meget godt, perfekt. Men jeg håber du løser transportproblemet fordi du betaler meget, og tjenesten er uheldig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk