`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Ale

Ale Graphics Slide

Ale Graphics Slide

  • Ale Graphics Slide
  • Ale Graphics Slide
  • Ale Graphics Slide

Ale Graphics Slide

Produktbeskrivelse Ale Graphics Slide

Den superlette og åndbar Slide Jersey er til ekstremt varme temperaturer og lange klatrer hvor lav vægt, åndbarhed og hurtig

tørring er prioriteter. Et dobbelt tæthed, meshagtigt stof på forsiden giver maksimal køleflow, mens skuldre og ryg er lavet af et super let stretchstof. På bagsiden er der tre lommer og en økologisk sidelomme.

Funktioner:

Body Mapping

Reflekterende logoer

Eco Pocket


Hvis du vil lære mere omkring Ale Graphics Slide, eller andre varer fra Ale i Herretøj kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Cykeltrøjer kollektioner, du kan vælge cykel fra Ale, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Ale Graphics Slide

Køn
Alder
Udstyrstype
Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vurdering

-

Artiklen meget godt, perfekt. Men jeg håber du løser transportproblemet fordi du betaler meget, og tjenesten er uheldig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk