`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Alé

Alé Petunia

Alé Petunia

  • Alé Petunia
  • Alé Petunia
  • Alé Petunia

Alé Petunia

Produktbeskrivelse Alé Petunia

Den unikke Alé-stil bærer din hud. Når du kører om sommeren, og temperaturen stiger, skal du ikke være bange, din trøje holder dig tør takket være det lette og åndbare stof.
Funktioner:
Trøje i maskestof og flatlock-syninger.
Specifikationer:
Hovedstof: 93% POLYESTER, 7% ELASTANE
Stoffer: luft


Velkommen til vores Alé Petunia, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Alé og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Dametøj.

Funktioner Alé Petunia

Typer af ærmer
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Toop

-

Bcp lettere og '' mikroporøs '' end det ser ud til, så næsten lidt gennemsigtig. Men til en sommertrøje vil den være perfekt. Bestil i xs, det er gjort, men klemmes ikke overalt. Smuk. For at se åndbarheden under brug, men jeg har et godt håb!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk