`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Ale

Ale Solid Traguardo

Ale Solid Traguardo

  • Ale Solid Traguardo
  • Ale Solid Traguardo
  • Ale Solid Traguardo

Ale Solid Traguardo

Produktbeskrivelse Ale Solid Traguardo

Traguardo Kvinder Shorts Solid.

Uanset hvor du er. Kvinder Traguardo shorts har en Comfort Fit form og kan matches med alle kollektionens trøjer: Det bedste valg for hvem der er på udkig efter den allerstørste komfort, uden grænser for de forskellige kropstyper. Med en multi-panel konstruktion, der er lavet af Lycra Performer 220 g / mq, giver den optimal dækning og muskelunderstøttelse. LG Stabilitetssystem 50mm nederste hems holder tøjet på plads uden begrænsning. Blød dobbelt talje med indvendig elastik.

Klima: 18º 30º.

Detaljer:

Comfort Fit.

Sikkerhed Refleks på bagsiden.

Flad sømme.

TILGÆNGELIG SHAMMY.

SHAMMY 4WH F: Shammy "W4HF" i elastisk mikrofiber, specielt formet til kvinder, med polstring placeret strategisk i kontaktpunkterne. I perineal og ischiatisk område er 90 kg / cm² tætheden polstret kalibreret og åndbar på alle dækkede punkter for at sikre yderste beskyttelse mod stød og belastninger af vejen. De lateralformede vinger er fleksible og følger bevægelserne i en kvindes krop, mens de pedalerer, tilpasser sig cyklistens anatomi for høj komfort.

Konstruktion: Body Mapping / Leg Stability System.

Sammensætning:

Hovedstof: 80% Poliammid, 20% Elastan.


Ale Solid Traguardo, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Ale giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Funktioner Ale Solid Traguardo

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt hold

-

Meget behagelig og cool.

Cykel shorts

-

Store shorts til prisen. God pasform. Dejlig lyserød i bandet omkring lårene og kører ikke op på benet. Det er godt med andet barn. Ankommet til tiden. Ville købe igen.

Fremragende værdi for pengene

-

Fremragende pasform - masser af polstring - bedste sted til pris

Très bon cuissard!

-

Un cuissard joli et confortable. C'est le deuxième que j'achète. Très satisfaite du produit!

Ok

-

stof ok, men foranstaltningen svarer ikke til det, der er beskrevet i vejledningen til nyheder. bedre prøve det i butikken. Modellen er ikke egnet til dem, der sidder lavt, bagbeklædningen går langt ud over forfalden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk