`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Alé

Alé Versilia

Alé Versilia

  • Alé Versilia
  • Alé Versilia
  • Alé Versilia

Alé Versilia

Produktbeskrivelse Alé Versilia

Et unikt, let og aerodynamisk produkt. Denne skinsuit kombinerer funktionerne i en traditionel trøje og bibshorts med fordelen ved den aerodynamiske perfomance af en tidsforsøgskinsuit. Hurtigtørring og maksimal åndbarhed for den frontale del af kroppen i Micro Aero-stof. Den nederste del er inspireret af vores R EV1-bibshort i Zaffiro Power Lycra®, der tilbyder dækning, muskuløs kompression og modstand mod slid.


Funktioner:

Kortlægning af krop
TT Gripper
Gripper
Benkomfort-system
Fuld lynlås Cam Lock
To baglommer


Specifikationer:

Stoffer:
Micro Aero Zaffiro
Mesh Light
Vægt: 220 g
Køb dine Alé Versilia til den bedste pris! Vores online har cykel, bikeinn lige dem du går og drømmer om! Find Dametøj til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Alé Versilia. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online cykel katalog!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastiske

-

Fantastisk kvalitet, materialet er blødt og polstring er meget god. Tjenesten fra bikeinn var også fantastisk, så jeg vil bestille igen og anbefale det til andre mennesker på udkig efter gode produkter og fantastisk kundeservice!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk