`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Produktbeskrivelse Assos Equipe RS

Equipe RS er en stram cykelsportjakke, der favoriserer løbsforholdene, især i forårets efterårssæson. Dens struktur giver fuld beskyttelse til dine arme.

Sportstøjdesignet er vandafvisende og holder din overkropp tør og kølig. Derudover inkluderer det reflekterende detaljer på bagsiden, der hjælper dig med at visualisere i svagt lys. På fronten har den en fuld lynlås, der letter tilpasningen til udetemperaturen.

Cykeltøjsmærket Assos skabte denne regnjakke, der indeholder isolerede paneler med begrænsede sømme. Versionen tilpasser sig korrekt til din struktur og eliminerer friktion med luften. Det kan opbevares i din store lomme, når temperaturen begynder at stige.

Equipe RS Rain Jacket isolerer, beskytter og holder kølen væk med sin vandtætte konstruktion og race-fokuserede snit. På kun 170 g er det halvdelen af vægten af vores legendariske sturmPrinz, hvilket betyder, at dette er jakken, du skal gribe, når du har brug for noget mere hverdagsligt og lidt mindre kraftigt.

Jakken er udformet med den seneste udvikling fra ASSOS Textile Laboratory, vores Schloss Tex, som er let, fleksibel og vandtæt. Denne ridejakke låner adskillige signaler fra det løbeprøvede sturmPrinz, såsom de tapede håndled og nakken for at minimere friktion, det silikonelastiske linning og de værdsatte slotlommer, der giver adgang til dine almindelige jersey-lommer under. Vi har også anvendt en dobbelt lynlås for at give rytteren frihed til at åbne fra bunden og øge åndbarheden.

Sammen med det 3-lags vandtætte tekstil påfører denne regnjakke minimale sømme og paneler. Equipe er nødvendige vandafvisende og vindtætte egenskaber og er en helårs ridejakke, der er strengt konstrueret til at give ydeevne på højeste niveau.

At gøre en jakke vandtæt er let, men at gøre en, der også er åndbar - det er den ultimative udfordring for en cykeljakke. Equipe RS er en af de bedste i denne kategori.

Funktioner:

Schloss Tex:

Dette formål skabte tekstil er vores mest lette og vandtætte blød skal. Denne 3-lags konstruktion er stræk, yderst behagelig og meget pakelig og har fremragende slidstyrke og er afhængig af en hydrofil membran. Vandtæt> 10 MT. Høj åndbarhed MVP 27.100 gr / m² / 24 timer JIS L 1099 B 1: 2006

Aero Racing:

SCHLOSSHUND eksemplificerer ASSOS-kompetencen med at skræddersy cyklens specifikke beklædningsgenstande med høj ydeevne ved hjælp af specialfremstillede, avant garde-stoffer, der er konstrueret med det eneste formål med performance-cykling i tankerne. Ergonomisk formet, så den passer til din krop i cykelpositionen, den 'klikker på' og følger derefter dine bevægelser takket være Aero Racing-kortslagede ydeevne.

Tapede sømme:

Disse er implementeret på tværs af hele designet og øger jakternes vandtætte egenskaber.

Indvendigt og udvendigt silicium på den bagerste elastiske fald:

Tilføjet til stabilitet og pasform sikrer disse siliciumgreb, at denne regnjakke passer ergonomisk uden ballonering.

Manchetkonstruktion:

Let, vandafvisende stretchindsatser, der gør det lettere at trække og slukke under kørsel.

Rustfri fri:

Dette tøj er designet til at være så stille som muligt med et rustfrit stof.

Pocket slots:

Der er to smart placerede åbninger på det nederste bagpanel, der giver adgang til din trøje eller jakke-lommer. De tjener et dobbelt formål som ventilationsspalter samt giver fri manøvrering adgang til indholdet i din lomme.

DWR:

Da ikke hver dag kommer med ubrudt solskin, har vi behandlet dette produkt til vores DWR (Durable Water Repellency) for at beskytte dig mod regn.

Lynlås i fuld længde:

Slank, let lynlås til individuelt justering af forholdene.

Ultra let, ultrapakket:

Som cyklister forstår vi de behov og begrænsninger, du står over for på hver tur. Med begrænset lommerum og et behov for at imødekomme det væsentlige, har vi arbejdet flittigt med at skabe produkter med lavest mulig vægt og stor pakkeevne. Da ingen ønsker at føle sig som en pakkehest på ture under skiftende forhold, har vi bestræbt os på at skabe balance mellem vægt, volumen og ydeevne. Vores tilgang er altid at udstyre stykker, der vil overgå forventningerne som din ryglomme forsikringspolice. Denne tilgang involverer minimal volumen og minimale sømme.


Ønsker du flere cykel varer fra Assos? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet Assos Equipe RS. Lige nu har vi Assos Equipe RS på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top

-

Fantastisk produkt! Kvalitets assos! Intet at sige.

Let, blødt og ikke voluminøst

-

Let, blødt og ikke voluminøst. Sammenlignet med forrude Sturmprinz Evo, synes jeg, det er mere smidigt, mindre klodset og lettere at bruge. Hævning og sænkning af vandtæt lynlås er hård (tung).

Fantastisk jakke

-

Produktet ankom tidsplan og blev købt med tillid. Som en vinduejakke kan du cykle komfortabelt med en vidunderlig jakke, der ikke opbevarer varme.

Super jakke!

-

God vandtæt jakke med god synlighed og holdbarhed. Fantastisk service.

Fantastisk produkt

-

I begyndelsen var jeg lidt skeptisk, men i stedet blev jeg nægtet af selve produktet, fantastisk og af leveringens fremragende køb

Fantastisk produkt.

-

Jeg købte denne jakke for nylig. Hurtig levering. Jeg er 5'8 "og ca. 160 kg. Jeg er lidt bredere i skuldre og bryst med en slank talje og købte Medium. Den passer tæt, men ikke for stram. Tænk racingpas. I kørestilling passer jakken fantastisk. Min første tur i regnen med denne jakke afslørede dens åndbarhed og vandtæthed. DWR-behandlingen perler vand godt. Selvom det er dyrt, er dette et kvalitetsprodukt.

Holder hvad den lover

-

Endelig en cykelregnjakke der er vandtæt!!! Ovenikøbet er man til at få øje på, hvis man vælger den i rød. Den sidder godt, men fylder mere i lommen end Assos giver udtryk for. Jeg er meget tilfreds.

Kvalitetsjakke

-

Jeg har lige modtaget denne jakke. Jeg er ca. 5 ´7 "og vejer 160 kg. Jeg er lidt bred i skuldre og bryst og har købt en stor. Den passer godt, men ikke for stram. Når du sidder i kørestilling, passer den godt uden ekstra flapping stof. Det strækbare materiale og stramme håndledsmanchetter og halskuffen er skåret ud. Det meget klæbrige silikone talje bånd sidder, hvor det skal og ikke rider op. Selvom en smule dyr kvalitet er denne jakke ekstraordinær. hvilket virkelig ser godt ud med god synlighed.

Fantastisk kvalitet

-

En let og sammenfoldelig jakke til brug på skiftende vejrdage. Stramt mønster og Assos kvalitet.

Godt!

-

God kvalitet jakke! Jeg elsker det

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk