`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Produktbeskrivelse Assos Equipe RS

S9 markerer fremtiden for race-afstemt komfort, bygget på en helt ny platform, der er blevet konstrueret fra bunden af. Med mange års test og feedback fra ryttere på sportens højeste niveau, fortsætter vi med at se den mest avancerede insert-teknologi kun være så god som de rammer, der understøtter den. Overvej den hårde hjørne, ind til ud af sadelpedalering, og timer med kropsindplacering, der i høj grad påvirker dine shorts og den måde, hvorpå indsatsen fungerer, og i sidste ende komforten begge er i stand til at give.

For at imødegå disse punkter beskæftigede vi A Lock Engineering, vores nye afstivningssystem bestående af proprietære tekstiler og teknologier, der arbejder sammen for at stabilisere shortsen og sikre indsatsen på plads. S9-generationen har kun to paneler med et primært “sommerfugl” -panel, der fuldt indpakker benene og konvergerer bagpå for at danne vores nye ergoBox-struktur. Dette design indrammer effektivt indsatsen på plads og giver dig en ultra behagelig indpakning på dine ben ved hjælp af vores Type.441 tekstil, udviklet specielt til trykhold og silkeagtig komfort. Herfra tilføjede vi vores unikke rullebjælke, der efterligner en racerbils anti-svingbar ved hjælp af smækbåndene til at stabilisere indsatsen, når din vægt overføres fra venstre til højre, mens du bærer hjørnet. Hver stropp sys i sømmen direkte over indsatsen, hvilket sikrer, at den altid er under forudbelastet spænding.

Bib-stropperne er også blevet redesignet ved hjælp af kalibreret strækning overalt, hvor den bagerste del bruger et enkelt afsnit af elastisk materiale - foldet over på sig selv - danner en A-ramme på bagsiden. Det leverer begrænset lodret strækning for at tilføje yderligere stabilitet. Foran er stropperne lavet af et mere fleksibelt materiale med en antibakteriel kulstofvævning, så vægten fjernes og ligger flad.

Vi fokuserede også på en enkelt indsætningsplatform - udviklet fra vores velprøvde Equipe Evo - hvilket gav os friheden til at revurdere, hvad der er mest afgørende for et strømlinet, race spec-insert. Vi reducerede det samlede fodaftryk til at kaste ekstra vægt, anvendte superAir microShock skum med 3D-vaffel, inkorporerede vores kraterCooler-system for at øge luftstrømmen foran og tog yderligere foranstaltninger til at forankre indsatsen bagpå med vores patenterede vandrette stabilisator. Resultatet? Signatur ASSOS komfort, stabiliseret.

Det schweiziske firma, der hævder at skabe lycra-cykelkort, har også længe været betragtet som benchmark for sorte bibshorts. Og fra vores test fortsætter den relativt nye S9-serie denne arv med uovertruffen komfort.

Helt ærligt er dette de mest behagelige shorts, jeg nogensinde har båret.

Utroligt behageligt og det par, du gerne vil have til hele døgneture, imponerende og unikke detaljer, der gør en mærkbar forskel, et design, der er en sum af alle dele.

Funktioner:

En låseteknik:

S9 racingFit-system, der indeholder nye tekstiler og teknologier, der fungerer i harmoni for at stabilisere shortsen og sikre indsatsen på plads.

Sommerfuglmønster:

Det primære tekstilpanel indpakker bagben og benene helt sammen. Færre sømme fører til et mere ensartet greb, mindre vægt og større komfort.

Type.441:

En patenteret varpstrik på 40 mål, udviklet specielt til trykhold og silkeagtig komfort. 200g / m2, UPF 50+, fugttransportering (idroFil fastDry), iceColor, odorControl og ekstremt holdbar.

styrtbøjle:

Et patenteret afstivningsdesign, der efterligner en racerbils anti-svingbar ved hjælp af smækbåndene til at stabilisere indsatsen og låse den på plads, når din vægt overføres fra venstre til højre, mens du bærer hjørnet.

ErgoBox:

En firkantet mønsterkonstruktion, der effektivt indrammer indsatsen bagpå og bokser den ind for ekstra stabilitet.

Carbon Xbib:

Et enkelt afsnit af elastisk materiale - foldet over sig selv - danner en understøttende ramme, der leverer begrænset lodret strækning bagpå. Over "X" -krydset bruges et mere fleksibelt materiale, der indeholder en antibakteriel kulstofvæv, for at væde fugt og ligge fladt foran.

ZeroWaist:

En rå afskåret, båndforstærket kant for den mest glatte overgang mellem karosseriet og stofpanelet. Mere komfort med mindre pres.

Ultralight Leg Grippers:

En let siliciumbehandling vævet ind i benbåndene, hvilket reducerer stofmængden og sikrer shortsen på plads uden overdreven pres.

30% sømreduktion:

Fladere sømme overalt, med færre samlede, betyder mere komfort og lavere totalvægt (180 g).

Mod.Dep S9 Basalt:

Antibakteriel mikrofiberforstærkerplade i 3D-basalt colorway. Tilbringer hyldest til lavasteinen, der giver os styrke, stabilitet og mod.

superAir microShock skum:

Et letvægtsskum med åben celle med en stødabsorberende sammensætning, der vender tilbage til sin oprindelige position, og udfylder hullet, hver gang pedalering ændres i sadlen gennem vægtskiftet.

3D-vaffel:

Et patenteret, tre lags perforeret skum, der øger åndbarheden og eliminerer overskydende vægt.

Overfladeduktionsdesign:

Indsæt fodaftryk reduceret fra tidligere Equipe Evo-mønster til at kaste ekstra gram.

Gylden port:

En patenteret teknologi, der afbryder syningen langs begge indsatsens sidepaneler, hvilket tillader en mere tredimensionel bevægelsesfrihed i dette følsomme, roterende område.

Vandret stabilisator:

En patenteret centrale søm, der fastgør bagsiden af indsatsen til det ydre tekstil, hvilket eliminerer forskydning, mens der trampes ud af sadlen.

kraterCooler:

System med små huller i fronten af indsatsen, der øger luftstrømmen, så dine følsomme områder holdes køligere.


På udkig efter Assos Equipe RS? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Culotte modeller. Opdag vores nye Herretøj tilbud, hos bikeinn. Lavet af Assos, dette Culotte produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Assos Equipe RS

Køn
Alder
Udstyrstype
Funktioner
Anbefalet brug
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk