up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Assos

Assos Evo7

plus
  • Play videoAssos Evo7
  • Assos Evo7

Assos Evo7

Produktbeskrivelse Assos Evo7

Vores nye armWarmers_S7 erstatter efterfølgeren armRubi. De er perfekte til at holde dine arme varme i foråret og efteråret, især i begyndelsen af ​​en tur.


Brug dem sammen med dit korte ærme ASSOS trøje.


De er lavet af to forskellige tekstiler, fire mønstre og fem komponenter. Meget varmt, meget behagelig at have på.Sammensætning:


70% PA

16% EA

14% PES


Du kan også finde Assos Evo7 i vores Herretøj kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Arm og benvarmere. Vi har også mange andre ting fra Assos, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Assos er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Assos Evo7

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Udvikler sig

-

Jeg har brugt assos armvarmer i lang tid. Den forrige er blevet beskadiget, så jeg er nødt til at købe en ny. Jeg troede, det var den samme model, men jeg føler, at den er ny, og pasformen er steget.

Den bedste armvarmer.

-

Jeg købte en armvarmer for første gang, men den var så behagelig og varm, at jeg glemte at bære den. Jeg tror ikke, jeg kan give slip på det næste efterårstur.

En sommerarmwarmer

-

Jeg har flere par armwarmers fra forskellige mærker.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up