`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos GCN Pro Training

Assos GCN Pro Training

Assos GCN Pro Training

Assos GCN Pro Training

  • Assos GCN Pro Training
  • Assos GCN Pro Training
  • Assos GCN Pro Training
  • Assos GCN Pro Training
  • Assos GCN Pro Training
  • Assos GCN Pro Training

Assos GCN Pro Training

Produktbeskrivelse Assos GCN Pro Training

GCN Pro Training indgår i klassificeringen af landevejscykeltrøje . Assos skabte dette tøj, der kombinerer tekstilstoffer, der favoriserer luftens passage og holder din overkropp tør og frisk. Derudover får du mere komfort i de dage, hvor temperaturen øges i sommersæsonen.

Assos-beklædningen inkluderer et system med elastiske lommer, der holder dine personlige genstande sikkert og har et adgangssystem, der garanterer stabilitet. Underarmsområdet indeholder mesh-lag, der tillader luftcirkulation, hvilket holder dig tør. På fronten har den en fuld og let lynlås, der letter din tilpasning til den omgivende temperatur.

Vejcyklisttøjet tilpasser sig din torso for at tilpasse sig vindstrømme. Et andet element i denne version er UPF 35-beskyttelsen, der forhindrer virkningen af UVA- og UVB-stråler på din hud. Det inkluderer også lugtkontrolteknologi.

ASSOS-partnerskabet med Global Cycling Network krævede løsninger til varmt vejrrider, og Pro Training jerseyen er en fejlsikker løsning. Den sportslige ikoniske Global Cycling Network-grafik, denne sommercyklus-GCN-jersey, fejrer vores samarbejde med de cykelkyndige fyre på Global Cycling Network. Ved hjælp af al vores tekstilkompetence oversætter denne unisex jersey vores stofkompetence til daglig sommerridning, når du er i lang tid. Den kropskortede RegularFit cut giver den optimale blanding af ydeevne og komfort, mens den slanke fuld længde zip giver maksimal fleksibilitet på tværs af temperaturer og anstrengelsesniveauer. Kernen i denne cykeltrøje opfylder vores højteknologiske Dual Tex-stof kravene til den mest prestigefyldte rytter. Åndbar og letvægts, denne ASSOS x GCN jersey beskæftiger vores velkendte push pull teknologi, som ser materialet reagerer på det stress, din krop går igennem under ridning. Resultatet er en trøje, der er egnet til at bære ikke kun navnet GCN, men også ASSOS også.

Teknologi:

RegularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit. Det bedste fra begge verdener, der fører bærbarhed og hurtighed til at konvergere. Dual Tex: Et hurtigtørrende dobbeltgarn tekstil med god fugtstyring og åndbarhed. Snag resistent med høj indre mekanisk stretch, det har også bygget i UPF30 og odorControl. Triple rampe konceptlommer: Vores nye opbevaring design med lommer optimalt placeret for nem adgang; sikkerhed og stabilitet garanteret. Lommerne i denne trøje er lavet af letvægts og super stretch Sens Classic Tex. Fuld længde lynlås: Slank, let lynlås til individuelt justering af forholdene.


Er du på udkig efter Assos GCN Pro Training? Alle Assos er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Assos GCN Pro Training og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos bikeinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i cykel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Assos GCN Pro Training

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Cool.

-

Det ser fedt ud, og kæden falder ikke, så jeg er meget tilfreds.

Første gang køber

-

Dette er min første Assos bib kort, jeg har brugt castelli. Jeg var ikke sikker på skære og de tilsyneladende brede og tykke bib stropper fra billederne. Jeg bestilte den store baseret på størrelsesdiagrammet og det passer rigtigt til størrelse. Jeg må sige, at de er mine mest komfortable bibs hidtil. Puden følte sig som en absolut drøm, og jeg har været en, der kæmper med sadeltræthed. Jeg har gjort 3 længere rides hidtil og ingen problemer med chafing eller smerte. Jeg har hørt Assos ikke bygget til at vare, så tiden vil fortælle. På dette tidspunkt ville jeg helt sikkert reccommend!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk