`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos GT FF1

Assos GT FF1

Assos GT FF1

Assos GT FF1

  • Assos GT FF1
  • Assos GT FF1
  • Assos GT FF1
  • Assos GT FF1
  • Assos GT FF1

Assos GT FF1

Produktbeskrivelse Assos GT FF1

Klassisk MILLE GT komfort til enhver tur - det er din tur til træningsløkke eller weekendklub-ride - med en brugerdefineret stofblanding, raffineret indsats og alsidig pasform.

Tog, race, og simpelthen ride i total komfort med MILLE GT Bib Shorts 'brugerdefinerede stofblanding og berømt indsatsdesign. De er blevet behandlet med vores dokumenterede Type.429 Titanio materiale, som er et slidstærkt, let komprimerende tekstil med høj elasticitet, hvilket sikrer et behageligt og konsekvent hold på dine ben, mens du pedaler. Denne arbejdshest tekstil, parret med en regularFit, der læner mere i retning af komfort mod race, er hvad der definerer MILLE som gået til ASSOS shorts, så mange cyklister når dag ind og dag ud. Kombiner det med vores bløde MILLE EVO-indsats, der er udstyret med 8 mm hukommelsesskum, et sort 3D vaffelplader, og nu opdateret med vores kraterCooler-system for at øge åndbarheden - og du har den komplette opskrift på fuld dags komfort i sadlen.

Bagpanelet er konstrueret ved hjælp af vores anerkendte Y7 Frame Carrier design og stabilisatornet, hvilket resulterer i en flad, stabil struktur, der forsvinder mellem skulderbladene for et glat, støttende hold. Forreste sikrer vores nulvogn den reneste og mest behagelige overgang mellem bukene og det forreste stofpanel muligt, lavet ved hjælp af en rå snit med tapeforstærkning.

Nøglefunktioner:

Type.429 Titanio: Et komfortabelt, let komprimerende tekstil, konstrueret med ekspertise, der bruger en 4-vejs stretch for at maksimere stoffets elastik.

MILLE S7 EVO: Den MILLE elastiske grænsefladeindsats, udviklet. Ny sort farvelægning og vores dokumenterede 8 mm hukommelsesskum, denne indsats er anbragt i skæringen mellem komfort og ydeevne.

kraterCooler: System med små huller foran på indsatsen, der øger luftstrømmen, så dine følsomme områder holdes køligere.

3D vaffel: Et patenteret, tre lag perforeret skum, som øger åndbarheden og eliminerer overskydende vægt.

GoldenGate: En patenteret teknologi, der afbryder sømmen langs begge indsatsets sidepaneler, hvilket giver en mere tredimensionel bevægelsesfrihed i dette følsomme rotationsområde.

Y7 Frame Carrier Bib Tech: Brede, fleksible bib stropper konvergerer på øverste ryg i en Y-form design, hvilket resulterer i en flad, stabil struktur, der forsvinder mellem skulderbladene.

Stabilisator V3: Dorsal stabilisator i fast maske med begrænset vertikal strækning. Inkluderer MILLE GT line grafik og climaCode.

SuperFlat grippere: Ultra minimal grippere med optimal stretchretur for at sikre shorts på plads uden overdreven pres.

ZeroWaist: En rå klip, tape forstærket kant for den jævneste overgang mulig mellem kroppen og stofpanelet. Mere komfort med mindre pres.

Reflekterende accenter: Små strimler placeret på benets bagside for øget synlighed.

RegularFit: Optimeret til total komfort i kørestilling, med et mere afslappet snit end vores andet hudkørende.


Er du interesseret i Assos GT FF1? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Assos GT FF1. Assos er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Dametøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Assos GT FF1

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

En vare mistet under transit, og jeg er stadig ude af $

-

Undskylder Assos, da det ikke er deres skyld. Jeg købte shortsen til min kone, som ikke var skør over, at hun passede. Kvinde kan være meget kræsne om det. Så jeg fulgte instruktionerne, gik til postkontoret og udfyldte mange blanketter, da de skulle tilbage til Spanien fra Californien. Det var over 24 usd at sende tilbage. Det var i begyndelsen af september 2019. Det er nu næsten februar 2020 og stadig ingen refusion eller kredit. Jeg har kontaktet kunde en gang om måneden. De er hurtige, høflige og lydhøre, men ikke effektive. Tilsyneladende blev holdt i spanske toldvæsener i nogen tid, da de og jeg kunne se sporing. Jeg skulle også være tålmodig. Engang i december efter at have kontaktet dem fik jeg at vide, at det vil blive returneret til mig fra toldvæsenet, og Bike Inn sender mig en porto betalt etiket for at vende tilbage. Det er gået over en måned. Jeg vil nu søge anden anvendelse såsom USPS eller stoppe betaling. Sikke et besvær! Den oprindelige originale ordre 14377628 blev sendt den 19. august, og jeg modtog den 23. august. Det er hurtigt. Bare håber, at du ikke behøver at returnere noget til dem, der skal fortolke tolden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk