`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Iaalalai S7

Assos Iaalalai S7

Assos Iaalalai S7

Assos Iaalalai S7

  • Assos Iaalalai S7
  • Assos Iaalalai S7
  • Assos Iaalalai S7
  • Assos Iaalalai S7
  • Assos Iaalalai S7

Assos Iaalalai S7

Produktbeskrivelse Assos Iaalalai S7

Som 'shortselskabet' har vi brugt mere end fire årtier til at udføre fremragende, raffinering af vores produkter, så vi er i forkant med cykelbeklædningsindustrien. T.laaLalai_S7 Kvinder er vores første kvindelige specifikke bib shorts til at anvende ASSOS S7 generationsteknologi og stof. Fem år i udvikling udnytter denne uovertruffen platform vores fineste stofteknologier og beklædningsgenerier. En kvinders cykelbib kort, der er bedst egnet til hårde sommerdage på cyklen, er laaLalai-kvindernes cykel shorts klippet af ASSOS Type.439 Diadema, et stof udvalgt til sin overlegne stretch, høj wicking og kompressionskapacitet. Vindtunnel testet og brug af vores unikke, minimale aeroPatterningFenomeno1-design, det er vores hurtigste kvinder cykel shorts endnu. Vi har lagt grundigt opmærksom på pasformen for at sikre, at komfort aldrig kompromitteres med en kvinders specifikke snit, og vores 'klik for at passe' AEPD-design sikrer, at disse cykelbibshorts konturer præcist til din krop i en cykelposition. Med vores signatur monobib, en magnetisk central lås, der trækker bib stropper sammen ved brystet, bredere bib stropper og ekstern elastik på benene for at sikre pres er bare nok og aldrig for meget. Den lette, åndbar Lady_S7 indsats er en revolution i komfort og ......

Specifikationer:

Sammensætning: 73% PA, 18% EA, 9% PL


På udkig efter Assos Iaalalai S7? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Culotte modeller. Opdag vores nye Dametøj tilbud, hos bikeinn. Lavet af Assos, dette Culotte produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Assos Iaalalai S7

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God komfort

-

Fordi området af puden i genitalområdet er sidelæns sammenlignet med den japanske akupunkturproducent, føles fodens bund (hoftefødt) mindre tilbøjelige til at skade. Derudover har den en følelse af pasform, fordi den er lavet i en kropsholdning til at cykle, det er behageligt at bære. Lidt skuffende er, at de indvendige sømme stikker godt ud, så det er sandsynligt at gnide og beskadige huden under ultra lange afstande. Hvis det er omkring 100 km, vil der ikke være noget problem, da det spores.

Assos

-

Bezvadná kvalita jako vzdy u ASSOS. Trochu vyšší cena.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk