`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Jingo

Assos Jingo

Assos Jingo

  • Assos Jingo
  • Assos Jingo
  • Assos Jingo
  • Assos Jingo
  • Assos Jingo

Assos Jingo

Produktbeskrivelse Assos Jingo

Jingo er hjelm til professionelle cyklister . Hvis du vil køre på hjul på lange rejser, får du beskyttelsen kombineret med lav vægt med redskabet. Assos lavede dette sportsudstyr med et indre område lavet af polystyren med en stiv udvendig.

Det schweiziske sportstøjmærke har skabt denne sportshjelm , inklusive slots, der tillader luft at passere igennem. Dets hule indre struktur forhindrer, at hovedet fastgøres fuldstændigt til strukturen og forhindrer ubehag.

Denne cykelhjelmmodel fås i tre størrelser: S (51 til 56 centimeter), M (55 til 59 centimeter) og L (58 til 62 centimeter). De tilgængelige farver er: hvid, sort og guld.

Ranking er en professionel cykling hjelm mærke en fabrik baseret selskab med meget stærke R & D evne.

Rankings eget label performnce division er en af ​​de største cykelhjelm producenter, hvis hovedaktivitet er hjelm produktion til andre premium-mærker, herunder mange navne, vi alle kender godt. Assos WERKSMANNSCHAFT har valgt Ranking samarbejde på grund af dets kvalitet, enorme teknologiske ekspertise og knowhow.


Den R91 Feather hjelm imponeret os med sin ekstreme lette vægt (170 g) lille volumen, ergonomisk korrekte form, fremragende ventilation og samlet ren, store udseende. Teknikerne hos Ranking viste stor interesse og reagerede hurtigt og professionelt i imødekommende Assos Werksmannschafts særlige anmodninger, såsom lille ASSOS detalje af den justerbare clickFit lukning spænde. Dens et fantastisk produkt!


TEKNOLOGI

Primær produkt mål: Innovation! Være en af ​​verdens letteste vej hjelme.


HVORDAN KAN Jingo VÆRE SÅ LIGHT?

Fordi der ikke er EPS indsætte i hjelmen. Normalt andre producenter indsætte stiv struktur inde i EPS (EPS polystyren materiale). Ranking er i stand til at skabe en stærk hjelm uden brug af stiv indsats i de vigtigste materiale. Alligevel Ranking FoU stadig gjort det muligt at passere CE EN 1078 standard. Meget lav vægt, men sikkerhed er en prioritet.


Hvordan har RANG opnå dette?

Ideen kom fra en bil rammer buffer principper for udformningen af ​​varesortimentet. En del af rammen modtager en virkning, men hele rammen absorberer energi og spreder stress.


COMFORT

_ Riders plejer føler Jingo selv efter lang distance racing.

_ De fleste kunder mener, at flere ventilationsåbninger hjelmen har, jo koldere det er. Dette er ikke korrekt. Mere vigtigt er, hvordan hjelmen skaber ventilation. Jingo har en intern ventilation groove design, der er ingen indlæg i EPS.

_ Ranking FoU skaber alle sine hjelme baseret på konceptet vist nedenfor. Oversize luftindtag i fronten og de små luftudtag i ryggen kraft varmen at slippe væk fra toppen.


KVALITET

_ Det Ranking fabrik er ISO 9001-certificeret.

_ Ranking har sin egen test laboratorium, der gør det muligt at skabe højere kvalitet hjelme.

_ Det Ranking fabrik bestået den strengeste revision af de australske, japanske og koreanske regeringer. Hver ASSOS produkt passerer CE EN 1078 standard.


ASSOS Hjelm, Jingo

Mod. ASSOS hjelm, Jingo

Linje ASSOS éxploitWerksmannschaft

Artikel No. 17.01.07.99

Color mat Sort / Hvid & Guld

Vægt S: 170 g / M: 180 g / L: 190 g

Sammensætning Tre i én støbt konstruktion

Størrelser S: 51 56 cm / M: 55 59 cm / L: 58 62 cm

Sikkerhed standard CE EN 1078

Erstatter Helmet mod. "Lazer"


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores Assos Jingo specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hjelme.

Funktioner Assos Jingo

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Assos hjelm

-

Lys men første indtryk. Smerter i nakken blev reduceret, og lange rides var lettere. Tak

Assos hjelm

-

Ottimo..veloci og præcis som ub fantastisk pris.

Assos jingo

-

Produkt Super lys og godt færdig

Fantastica køb

-

Efter to mislykkede forsøg fandt jeg "endelig" hjelm. Meget behagelig og let. absolut anbefales

Gratefulness

-

Det er første gang, jeg køber i Bikeinn og erfaring har været fremragende. De har været mødt frister. Tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk