`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

Produktbeskrivelse Assos Ll.milletights_s7

Ll.milletights_s7 er en cyklibibeshorts til mænd . Strukturen kombinerer lange bukser med Y-formede overbånd for at give dig mere støtte. Maskene passer effektivt til din krop som en anden hud.

Cykelbukserne favoriserer og bevarer kropsvarmen. Strata GonUltra er en Assos-teknologi, der lukker membranen, når temperaturen er lav for at bevare din krops varme. Denne model tilpasser sig din anatomi og giver mulighed for bevægelsesfrihed. Omkring låret inkluderer det sidepaneler med beskyttende indsatser.

I bagområdet inkluderer Assos vejcykeltøj et isolerende lag, der holder din overkrop væk fra fugt.

iJ.bonKa.6 er den næste generation af den ultimative vinterhøj ydeevne ASSOS.
Ordet 'nyt' på ASSOS er aldrig kun en æstetisk makeup. Ny ved ASSOS betyder altid ny teknologi, ny knowhow, nye forbedringer. iJ.bonKa.6 erstatter den legendariske airJack (seneste version, over otte år i produktion). Sammenlignet med sin forgænger har den mindre volumen, lettere vægt, øget beskyttelse og mere funktionalitet.iJ.bonKa.6 er den splinternye, ultimative ASSOS højtydende WINTER climaRange.6 isoleringsjakke.
ATTENTION, ASSOS Novume: for første gang fås en ASSOS-isoleringsjakke i to specifikke mønsterdesign:
1. mod. CENTO skræddersy konturer til konkurrencen slimFit cykeltype.
2. mod. MILLE skræddersyet til at passe til den mere robuste, regelmæssige fit atletiske kropstype
Sammensætning:
38% PA
10% PU
14% EA
5% PP
33% PES
Leidenschaft: Utallige mandstimer og prototyper, legendariske ASSOS ved, hvordan og tusinder af Werksmannschaft vejtest kilometer hård vinterridning gik ind i konstruktionen af din iJ.bonKa.6. Al den anstrengelse, ofring og smerte med det eneste formål i tankerne: din samlede komfort. Et fremtidig ASSOS-ikon. Oprettet til ryttere, der nyder en masse vinterkørsel og fortjener intelligent avanceret udstyr med høj ydeevne. Kvalitet har sin pris, men erfaringerne lærer os, at det på lang sigt altid er billigere, især når det er ASSOS. iJ.bonKa.6 er lavet til cykling. Oprettet, konstrueret og fremstillet af ASSOS fra Schweiz.
ALS KLIMARANGE Vinter
BRUGSVEJLEDNING?
iJ.bonKa.6 er dit andet lags outershell-beklædning, konstrueret til at fungere perfekt inden for dit ALS (Assos Layering System). Brug den under kolde vinterforhold, over 0 ° C (32 ° F). BonKa fungerer bedst, når den bruges i kombination med den næste til ASSOS interaktive kropsisolatorer.
ALS TIPS
ASSOS tilbyder 7 klimatiske specifikke interaktive kropsisolatorer. Brug helst bonka med mod.interactive.6. ALS er imidlertid en retningslinje. Ved hjælp af en lettere og eller tyngre ved siden af hudens interaktive kropsisolator kan du perfekt kalibrere dine behov og udvide climaRange brug. Når rideforholdene er omkring 0 ° C, prøv at bære to lag: interaktivt fald.4 kombineret med interaktiv vinter.6 og iJ.bonKa.6 over det. Det virker! IJ.bonKa.6 er designet til at fungere perfekt i systemet: kombiner det med ASSOS LL.716 strømpebukser for maksimal ydelse.
TEKNOLOGISK ENGINEERING
IJ.bonKa.6 repræsenterer kernekompetence på sit fineste: ASSOS brugerdefinerede, eksklusive avant garde-stoffer kombineret med legendariske ASSOS præformede, specifikke kørestillingsmønsterdesign. Ingeniør ved hjælp af ASSOS-cyklusspecifik videnskab om kropskortlægningsmønster design
Betydning, anvendelse af præstationsspecifikke tekstiler på forskellige dele af cykelkroppen for at sikre perfekt kropstemperaturstyring under kolde vinterforhold. Vi skal beskytte og isolere din krop, ikke kvæle den!
KONSTRUKTIONEN
IJ.bonKa.6 har 32 mønsterstykker, 6 forskellige tekstiler og 13 komponenter. ASSOS-teknologi TwinDeckFoiling i bryst- og overarmsektioner er en arbejdsintensiv dobbeltlagskonstruktion, en kombination af strataGonUltra airBlock-tekstil udenfor og RXQ-stof indeni. Hvorfor? Mere effektiv isolering, bedre konturpasning. Bryst- og albueområder
har et ekstra mellem vindbeskyttelseslag. Inde i kraveområdet har iJ.bonKa.6 et ekstra, ergonomisk formet indre lag
turtleneck-konstruktion, der konturer perfekt til dit bryst og krave perfekt. Dette gør det muligt for dig at arbejde med den forreste hoved lynlås som en ekstra ventilationsenhed på bjergene uden at reducere bryst- og kraveisolering.
Bagpanel har ASSOS RX-tekstil til forbedret ventilation, så iJ.bonKa.6 kan transportere dampdamp effektivt.
Integreret ASSOS bageste stabilisatorpaneldesign, der sætter iJ.bonKa.6 i stand til at klikke på din krop, reducere lodret strækning og holde indlæste lommer, hvor de skal være: i position (uden sagging). ASSOS-patenterede ofte imiterede, blev aldrig sammenlignet.
Sidepaneler og nedre arme er lavet af det nye ASSOS airBlock membran-tekstil, strataGonMedium.
CAMPIONISSIMO AEPD
Anatomisk pasform, ergonomisk forformet. Skræddersyet til at passe kroppen i cykelpositionen, og vurderer ASSOS-videnskaben med områdecyklingskroppekort, der kortlægger forskellige tekstiler, der er formet og formet i position, så din iJ.bonKa.6 kan udføre jobbet korrekt. Klik på, og følg derefter dine flytning. Meget vigtigt! Det er vigtigt, at du vælger din perfekte størrelse. Din iJ.bonKa.6 kan kun fungere korrekt, når den er i overensstemmelse med din krop i den gemte position.
Nøglestoffet
Din iJ.bonKa.6 bruger ASSOS airBlock-lageneGonUltra-tekstil. Dette seneste ASSOS stof ´jewel´ er i stand til at beskytte og reagere intelligent på ændringer i klimatiske forhold og kropstemperatur. Med ekstrem elasticitet, der resulterer i et tøj, der passer, isolerer og følger din krop bedre. I tilfælde af iJ.bonKa.6 ligger den innovative unikhed i beklædningsteknik. I stedet for at anvende en traditionel membransandwich (tekstiler limet sammen) valgte ASSOS sin nyudviklede TwinDeckFoiling-teknologiløsning: stratagonUltra bruges som det ydre lag og fungerer som et super let, superelastisk skjold, hvilket sikrer termisk respons, vindblokfunktion og vand modstand. Under finder du det ikke limede RXQ isoleringsstof til indvendigt lag. Dets pligt er at opretholde en stabil mikroClima ved at isolere dig termisk og passe på fugtighedsstyring. ASSOS-teknologi TwinDeckFoiling bruges på for- og overarmspaneler, hvilket giver øget konturering, fire-vejs stretchpasning og accelererede fugtoverførselsegenskaber. Skønt en dyrere samleproces berettiger fordelene, der leveres, omkostningerne.strataGon er ASSOS-tekstilfamilien af airBlock, et lamineret smart stof med høj formstørrelse: mindre volumen, forbedret isolering, bedre uigennemtrængelighed og RASKERE mikroClima-kontrol på grund af 'kropstemperaturresponsfunktion' (patent verserende). ASSOS strataGonUltra har det nyeste inden for membranteknologi, den 'fleksible barrierefunktion': når temperaturen er lav, reducerer membranen permeabilitet, hvilket betyder, at membranen lukker, 'som hjælper med at bevare kropsvarmen. Efterhånden som temperaturen inde i din microClima stiger, åbnes mem-branen for at forbedre fordampningsprocessen og sikre stabilisering af din kropstemperatur. ASSOS strataGonUltra muliggør korrekt styring af kropstemperaturer. Fordelene ved og det unikke ved den nye ASSOS-strataGon-generation af laminerede stoffer er, at de får jobbet hurtigere og har et LOWER VOLUME til vægtforhold end nogen anden membran-tekstil, der i øjeblikket bruges i cykeltøj.
NØGLEFUNKTIONER
IJ.bonka.6 har 32 mønsterstykker, 6 forskellige tekstiler og 13 komponenter.
ASSOS cykler specifik videnskab om kropskortlægningsmønsterdesign.
Anatomisk pasform, ergonomisk præformet. Skræddersyet til at passe kroppen i cykelpositionen.
ASSOS-teknologi TwinDeckFoiling.
For-, arm-, krave- og sidepaneler har strataGon airBlock-membranstof.
en strataGon airBlock: giver kropstemperaturresponsfunktion takket være molekylgapteknologi. Den lever!
Yderligere, ergonomisk formet indvendigt lags-turtleneck-konstruktion.
Integreret ASSOS bageste stabilisatorpaneldesign


Gennemfør din bestilling af Assos Ll.milletights_s7, med vores Herretøj udvalg og Culotte varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Culotte udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Funktioner Assos Ll.milletights_s7

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det bedste

-

De bedste strømpebukser til den bedste pris!

Efter alle assos om vinteren.

-

Når alt kommer til alt er ASSOS's smækbukser de bedste om vinteren. Det er let at flytte, og kvaliteten er bedre end noget andet.

Top

-

Fremragende kvalitet. Varm og behagelig.

Altid top

-

Som altid meget tilfreds med ASSOS tøj. Fantastisk jakke til koldt til meget koldt vejr.

Assos ll.milletights_s7

-

Hurtig og effektiv forsendelse Fremragende produkt

Dungarees assos ll. tusind tights

-

Fantastisk produkt. Varm og behagelig. Du kan også gå til nordpolen

Godt produkt

-

Det var rart og varmt

Meget varm

-

varm og behagelig

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk