`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Mille GT Winter

Assos Mille GT Winter

Assos Mille GT Winter

  • Assos Mille GT Winter
  • Assos Mille GT Winter
  • Assos Mille GT Winter
  • Assos Mille GT Winter
  • Assos Mille GT Winter

Assos Mille GT Winter

Produktbeskrivelse Assos Mille GT Winter

Mille GT Winter er en herre-cykeljakke . Denne Assos-model har en tre-lags blød skal, der er modstandsdygtig over for vindstrømme og vand. Sportsfrakken inkluderer Goretex-membran, der forhindrer væskeindtræden, og holder din overkropp tør.

Assos-versionen indeholder reflekterende detaljer, der forbedrer synligheden under dårlige lysforhold. Det indeholder også RX-teknologi, der tilføjer høje niveauer af isolering og er ekstremt fleksibel. I vintersæsonen vil du føle dig mere komfort for nakke- og ansigtsbeskyttelse takket være dens integrerede ansigtsmaske.

Designet af tøjet til cyklister har et solidt net, der giver stabilitet og også har syet elastiske stofpaneler, der genererer større fasthed og sikkerhed. I taljen har den traditionel søm, der opretholder den naturlige strækning af stoffet. Fås i forskellige nuancer; dog er farven sort dominerende.

Denne tidlige vinterjakke er udformet til at slå vinteren ud af parken, hvorvidt der er vind, regn, bittende frost eller storme, ved at implementere varemærker ASSOS teknologier samt vores nyeste tech savvy stoffer.

Specifikationer:

Sammensætning 46% PA / 35% PE / 19% EA


På tilbud nu, Assos Mille GT Winter til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos bikeinn, Kan du finde udstyr til Herretøj, extra mange Jakker. Vi har mange forskellige Jakker, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Assos Mille GT Winter

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Assos mille gt vinter

-

Det er den bedste slid, der passer til, når du cykler. At gøre er godt!

Det bedste af det bedste

-

En fremragende jakke er et dyrt produkt som alle Assos-serier, men det er den bedste kvalitet. Jakken er meget behagelig og meget let, og jeg kan forsikre dig om, at den 5 under nul gør det sit job, og jeg havde kun Assos termiske shirt, meget åndbar og behagelig et produkt 10.

Godt produkt

-

Meget varme sokker, der blev aftalt med bagagerummet på meget kolde dage holder dine fødder ved en god temperatur

Den bedste vinterjakke

-

Den bedste vinterjakke, imponerende kvalitet og pasform, den eneste mod prisen.

Mille gt vinter

-

172S / 64㎏ muskuløs krop og lille størrelse lodret, brystet er lidt strakt, men det er ikke noget problem.

Assos mille gt vinter

-

Det er et produkt, der kan bruges på ganske kolde dage afhængigt af det indre. Han / hun spiller en aktiv rolle i hele sæsonen. De seneste assos er stramme. Dette er det samme for dette produkt.

Assos mille gt vinter

-

Assos er rigtig god, 175 cm. 72 kg størrelse er helt rigtigt, jeg vil nyde vinterturen tidligt.

Virkelig assos

-

Det er virkelig assos. Det er meget godt. Jeg ser frem til vinterturen nu.

Assos mille gt winter

-

Jeg har en størrelse M noget løs på 170 cm / 60 kg. Det var behageligt ikke at være varmt eller koldt på omkring 3-5 ℃. Tekstur er også en vidunderlig jakke

Assos mille gt winter

-

Et must-element, der kan bruges i forskellige temperaturområder. Med en god lakering kan du forvente à meget komfortabel tur i koldt om. Tak Bikeinn prisen for denne jakke var uovervindelig.

Assos mille gt winter

-

Det er en bekvem vinterjakke, der svarer til forskellige temperaturer, afhængigt af den indre type. Størrelsesfølelsen er strammere end jeg troede.

Assos mille gt winter

-

Stor jakke, letvægts og perfekt til de køligere vinterdage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk