`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Mille GT

Assos Mille GT

Assos Mille GT

Assos Mille GT

  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT

Assos Mille GT

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Assos Mille GT

BESKRIVELSE

Som en underskrift ASSOS vindtæt skalvest, er dette et pareret produkt i MILLE GT-samlingen, der er et udtryk for det væsentlige. Vi har kalibreret en tech savvy tekstilbyggeri, der sikrer det højeste niveau af beskyttelse mod elementerne til en rimelig pris og højeste pakningsevne. Dette Mule GT-vindmølle-design fra MILLE GT består af vores Foil Ultra-tekstil, som har vist sig at være værd i bemærkelsesværdige produkter fra ASSOS-kollektionen samt komfortbelastende sidepaneler af vores vindtæt Glossy. En helt ny dobbeltlags konstruktion i nakken forbedrer elasticitet og komfort, mens du kører på dråberne og tikker ud miles. Denne strippede konstruktion og konstruktion af denne højtydende cykelgilet har ét formål: Lav en pakning, ultra letvægts, vandafvisende skal, som også er hjemme gemt i lommen eller på din krop. Klippet i vores reviderede RegularFit, dette stykke er designet til at køre ud daglige miles, hvilket betyder, at den er ideel til disse rides, hvor du har brug for tilstrækkelig beskyttelse, mindste volumen og maksimal ydeevne.

HOY TIL BRUG

Brug denne cykelgilet som et ydre lag direkte over en ASSOS-trøje og tag den af, mens din tur skrider frem. Som en del af ASSOS-lagringssystemet udmærker denne vindtæt vest sig i varmt vejr, men brugen kan udvides til ubehagelige forhold ved blot at lægge den over en tungere hudFoil baselayer og jersey.

TEKNOLOGI

regularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit. Det bedste fra begge verdener, hvor bærbarhed og hastighed konvergerer. Folie Ultra: En vindtæt, vandafvisende, rip stop, letvægtsvævet stof bestående af 100% polyamid. Glans: Dette warp strikke vindtæt tekstil kommer frem i sidevægterne for at give stræk og åndbarhed. Dual layer krave konstruktion til fri bevægelighed og komfort. Rustfri: Afsætter et design, der er så akustisk uskyldigt som muligt. DWR: Som ikke hver dag kommer med ubrudt solskin, har vi behandlet dette produkt til vores DWR (Durable Water Repellency) behandling for at beskytte dig mod regn. ultra letvægts, ultra pakket: Med minimal volumen, minimale sømme og stor pakning. Slank, letvægts, fuld længde lynlås til individuelt justering til forholdene.


Gennemfør din bestilling af Assos Mille GT, med vores Herretøj udvalg og Veste varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Veste udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Funktioner Assos Mille GT

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk