`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Mille GT

Assos Mille GT

Assos Mille GT

Assos Mille GT

  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT
  • Assos Mille GT

Assos Mille GT

Produktbeskrivelse Assos Mille GT

Mille Gt er en vest til mænd , ideel til at have på i forårets efterårssæsoner. Dette tøj til cyklister er en vest, der giver komfort ved at sikre passagen af luft, holde din overkrop fri for effekterne af sved og giver god ydeevne for at øge din hastighed på vejen.

Cykelbeklædningen er dobbelt foret og giver alligevel din hud åndbarhed. Det cirkulære strikestof, der inkorporerer tørringstider og fugtabsorption. Trøjen til mænd har tredobbelt integrerede lommer, der gør det nemt at beskytte dine personlige ejendele og holde din balance. Dens snit er konventionelt, men tilpasset til at give dig en lang række bevægelser.

Sportsbeklædningen beskytter dig mod virkningen af UVA- og UVB-stråler på din hud med dens UPF 35. Dens design styrer lugt. Det inkluderer også fuld lynlås med låsesystem, der hjælper med at kontrollere temperaturen på din krop, selv på de mest solrige dage. Dens anatomiske justering tillader bevægelsesfrihed.

BESKRIVELSE

Som en underskrift ASSOS vindtæt skalvest, er dette et pareret produkt i MILLE GT-samlingen, der er et udtryk for det væsentlige. Vi har kalibreret en tech savvy tekstilbyggeri, der sikrer det højeste niveau af beskyttelse mod elementerne til en rimelig pris og højeste pakningsevne. Dette Mule GT-vindmølle-design fra MILLE GT består af vores Foil Ultra-tekstil, som har vist sig at være værd i bemærkelsesværdige produkter fra ASSOS-kollektionen samt komfortbelastende sidepaneler af vores vindtæt Glossy. En helt ny dobbeltlags konstruktion i nakken forbedrer elasticitet og komfort, mens du kører på dråberne og tikker ud miles. Denne strippede konstruktion og konstruktion af denne højtydende cykelgilet har ét formål: Lav en pakning, ultra letvægts, vandafvisende skal, som også er hjemme gemt i lommen eller på din krop. Klippet i vores reviderede RegularFit, dette stykke er designet til at køre ud daglige miles, hvilket betyder, at den er ideel til disse rides, hvor du har brug for tilstrækkelig beskyttelse, mindste volumen og maksimal ydeevne.

HOY TIL BRUG

Brug denne cykelgilet som et ydre lag direkte over en ASSOS-trøje og tag den af, mens din tur skrider frem. Som en del af ASSOS-lagringssystemet udmærker denne vindtæt vest sig i varmt vejr, men brugen kan udvides til ubehagelige forhold ved blot at lægge den over en tungere hudFoil baselayer og jersey.

TEKNOLOGI

regularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit. Det bedste fra begge verdener, hvor bærbarhed og hastighed konvergerer. Folie Ultra: En vindtæt, vandafvisende, rip stop, letvægtsvævet stof bestående af 100% polyamid. Glans: Dette warp strikke vindtæt tekstil kommer frem i sidevægterne for at give stræk og åndbarhed. Dual layer krave konstruktion til fri bevægelighed og komfort. Rustfri: Afsætter et design, der er så akustisk uskyldigt som muligt. DWR: Som ikke hver dag kommer med ubrudt solskin, har vi behandlet dette produkt til vores DWR (Durable Water Repellency) behandling for at beskytte dig mod regn. ultra letvægts, ultra pakket: Med minimal volumen, minimale sømme og stor pakning. Slank, letvægts, fuld længde lynlås til individuelt justering til forholdene.


Assos Mille GT har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Assos Mille GT, købt hos bikeinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online cykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Assos, færdiggør din ordrer af cykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Assos Mille GT

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk