`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

Produktbeskrivelse Assos Mille Gt

BESKRIVELSE

Men hvad er ændret? Sammenlignet med den gamle SS.mille-trøje tager det nye milleGT varmt vejr; sommer ridning til et andet niveau. Dette er ned til en række ting, ASSOS implementerede deres Type.157 Stripe materiale, en letvægts, høj stretch, high wicking tekstil, der giver uhindret bevægelsesfrihed og komfort. RegularFit-mønsteret giver en mere skræddersyet pasform sammenlignet med den tidligere comfortFit, der hjælper med at broere kløften til racier tøj, perfekt til weekendridning eller træning.

ASSOS fortsætter med at forfine de små detaljer, mere reflekterende detaljer på baglommerne til svag belysning, en fuld længde lynlås tillader flyvejustering perfekt til de varme sommerklubber. MilleGT jerseyen er færdig med 3 nye farvestoffer med klassisk ASSOS detaljer og rører.

Nøgleproduktfunktioner

Type.157 Stripe materiale er letvægts, elastisk og meget åndbar

regualrFit tilbyder en mere skræddersyet pasform til afslappet weekend ridning i forhold til comfortFit

Triple Clamp lommer er den perfekte højde for nem adgang, mens du sikkert holder dine værdigenstande

Forbedret reflekterende detaljer

Fuld længde Zip


Er du interesseret i Assos Mille Gt? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Assos Mille Gt. Assos er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Assos Mille Gt

Ærmelængde
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk