`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt
  • Assos Mille Gt

Assos Mille Gt

Produktbeskrivelse Assos Mille Gt

Mille Gt er en vest til mænd , ideel at have på i forårets efterårssæsoner. Dette tøj til cyklister er en vest, der giver komfort ved at sikre passagen af luft, holde din overkrop fri for effekterne af sved og giver god ydeevne for at øge din hastighed på vejen.

Cykelbeklædningen er dobbelt foret og giver alligevel din hud åndbarhed. Det cirkulære strikestof, der inkorporerer tørringstider og fugtabsorption. Trøjen til mænd har tredobbelt integrerede lommer, der gør det nemt at beskytte dine personlige ejendele og holde din balance. Dens snit er konventionelt, men tilpasset til at give dig en lang række bevægelser.

Sportsbeklædningen beskytter dig mod virkningen af UVA- og UVB-stråler på din hud med dens UPF 35. Dens design styrer dårlig lugt. Det inkluderer også fuld lynlås med låsesystem, der hjælper med at kontrollere temperaturen på din krop, selv på de mest solrige dage. Dens anatomiske justering tillader bevægelsesfrihed.

BESKRIVELSE

Men hvad er ændret? Sammenlignet med den gamle SS.mille-trøje tager det nye milleGT varmt vejr; sommer ridning til et andet niveau. Dette er ned til en række ting, ASSOS implementerede deres Type.157 Stripe materiale, en letvægts, høj stretch, high wicking tekstil, der giver uhindret bevægelsesfrihed og komfort. RegularFit-mønsteret giver en mere skræddersyet pasform sammenlignet med den tidligere comfortFit, der hjælper med at broere kløften til racier tøj, perfekt til weekendridning eller træning.

ASSOS fortsætter med at forfine de små detaljer, mere reflekterende detaljer på baglommerne til svag belysning, en fuld længde lynlås tillader flyvejustering perfekt til de varme sommerklubber. MilleGT jerseyen er færdig med 3 nye farvestoffer med klassisk ASSOS detaljer og rører.

Nøgleproduktfunktioner

Type.157 Stripe materiale er letvægts, elastisk og meget åndbar

regualrFit tilbyder en mere skræddersyet pasform til afslappet weekend ridning i forhold til comfortFit

Triple Clamp lommer er den perfekte højde for nem adgang, mens du sikkert holder dine værdigenstande

Forbedret reflekterende detaljer

Fuld længde Zip


I cykel butikken, bikeinn, kan du finde forskellige størrelser i Assos Mille Gt og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Assos Mille Gt eller måske Herretøj fra vores online cykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet cykel udstyr og Assos Mille Gt anmeldelser.

Funktioner Assos Mille Gt

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top shirt, godt håndteret

-

Trøjen er af god kvalitet, smuk farve og godt færdig. Dog ingen lynlåselomme. Fantastisk pris på bikeinn og korrekt levering trods advarsler om skarer.

Assos

-

Virkelig god

Passformen er god, og jeg kan godt lide farven

-

Jeg kan godt lide den lysende fluorescerende grønne farve. Tøj passer perfekt til elasticitet. Assos-produkter er virkelig pålidelige.

Assos anmeldelse

-

Perfekt pasform og holder mig kølig i dette varme klima. Elsker farven.

Hirse gt-trøje

-

Cool og i stand til at koncentrere sig om træning

Assos mille gt

-

Jeg har normalt M-størrelse, hvor brystet er 96-101 cm. Her tog jeg størrelse L, der passer lige perfekt. Gode materialer i baglommer fra modstandsdygtigt materiale.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk