`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Rally Inner Shorts S7

Assos Rally Inner Shorts S7

Assos Rally Inner Shorts S7

  • Assos Rally Inner Shorts S7
  • Assos Rally Inner Shorts S7
  • Assos Rally Inner Shorts S7
  • Assos Rally Inner Shorts S7

Assos Rally Inner Shorts S7

Produktbeskrivelse Assos Rally Inner Shorts S7

Vores kvinders eksklusive polstret cykel shorts, der leverer eftertragtet endnu skjult ASSOS komfort. ASSOS Women's rallyinnerShort er designet til at gå ud af grid, mens grusrydning, mountainbike, pendling eller endda spinning er et vigtigt stykke cykel kit. Som vores helt nye polstret cykel undershorte har vi skræddersyet disse slanke pasforms, ultra luxe liner shorts for at give den ultimative komfort, mens du er på cyklen. De leverer den samme suveræne standard af ASSOS S7 genereringskomfort, men i en mindre pakke, plus leveres med valgfri PU skum impactPads til høj energi stødabsorption i det uheldige tilfælde af et nedbrud. Vores designteam benytter udelukkende eksterne sømme, hvilket øger komforten af ​​disse cykel shorts til et niveau, hvor du måske glemmer at du har dem. Kernen i disse åndbare polstret cykel shorts er vores nyeste ultra plysj kvindelige specifikke indsats, der udnytter vores S7 generations komfort. Superlette og ergonomisk designet, disse elastiske cykel shorts vil hæve din mountainbike til næste niveau.

Sådan bruges:

Som med alle ASSOS cykel shorts, anbefaler vi at anvende et let lag af vores ultra luxe ASSOS Chamois Crème direkte mod din hud eller på indsatsen, som er i kontakt med din hud.

Fremstillet af et super letvægtsmateriale, disse er et meget fleksibelt kit. Parret med en SkinFoil Body Insulator, vil de blive en central del af din ASSOS mountainbike garderobe, der giver fleksibiliteten til at blive brugt under alle forhold. Disse polstrede shorts kan bæres under noget tøj til en pendles eller indendørs træningssession.

Funktioner:

Høft beskyttelse takket være impactPads

Lavtryks talje design for øget komfort

Mille indsats, specielt placeret for optimal komfort, når mountainbiking

Letvægts, meget elastisk og blødt materiale til ultimativ komfort

Designet specielt til at blive brugt sammen med ASSOS Women's H.rallycargoShort_S7


Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra Assos, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Assos, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Rally Inner Shorts S7. Bestil nu og modtag dine Assos Rally Inner Shorts S7, inden for et par dage.

Funktioner Assos Rally Inner Shorts S7

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk