`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos RS Aero Sf

  • Assos RS Aero Sf
  • Assos RS Aero Sf

Assos RS Aero Sf

Produktbeskrivelse Assos RS Aero Sf

Artikulation og behagelig beskyttelse tager centret, muligt med fem forskellige tekstiler, 10 paneler og tre komponenter. Med andre ord er der ikke noget standard for RS Aero SF Gloves. Den strømlinede silhuet "No Wrinkle" er blevet skåret for at danne en buet 3D-form, der efterligner den indviklede anatomiske struktur af den menneskelige hånd, da den griper søjlerne.

På bagsiden af hænderne anvendte vi vores Breezer Tex, et ultralet vævet stof med mesh-lignende struktur, som fremmer åndbarhed og leverer en ultralydsoplevelse. Strategisk placerede triangulerede puder på palmen indpakket i perforeret syntetisk læder - leverer let støtte og beskyttelse uden at blokere nødvendig feedback fra linjen. De resulterende handsker skaber et superlight-lag uden klodsede fastgørelsesdele og stoffer, så du får en glat lavvolumen om hånden.

Funktioner:

Breezer Tex: En ultralet vævet tekstil med meshlignende struktur, der fremmer åndbarhed, konstrueret med tynde garn for at holde ryggen af hænderne kølige og tørre.

Perforeret syntetisk læder: Et slidstærkt, letvægtsmateriale, der fremmer grebet, samtidig med at du understøtter og beskytter hånden.

Palm Padding: Strategisk placeret triangulerede puder flex med hånd for at eliminere hot spots og bunching.

Anatomisk snit: "Ingen rynke" konstruktion skaber en 3D-buet struktur, muliggjort ved hjælp af fem separate tekstiler og 10 paneler.

Terry Thumb Panel: Meget absorberende materiale hjælper med at vække fugt fra hudens overflade.

teknologier:

Ydeevne

åndbarhed


Assos RS Aero Sf findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online cykel butikken, Assos RS Aero Sf lignende produkter. Vores udvalg i Handsker produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Assos RS Aero Sf

Køn
Tilbehør
Handsker
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk