`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos SS.neoPro Canada

Assos SS.neoPro Canada

Assos SS.neoPro Canada

Assos SS.neoPro Canada

  • Assos SS.neoPro Canada
  • Assos SS.neoPro Canada
  • Assos SS.neoPro Canada
  • Assos SS.neoPro Canada
  • Assos SS.neoPro Canada
  • Assos SS.neoPro Canada

Assos SS.neoPro Canada

Produktbeskrivelse Assos SS.neoPro Canada

SS.neoPro Canada er en herre-trøje . Beklædningsgenstanden til mountainbiking inkluderer i det forreste område flag fra forskellige lande. Denne model har et fornyet, subtilt og friskt design.

Ærmet på denne cykeltrøje er kort. Versionen er ideel til sommeren, når temperaturen stiger. Repræsentative design fra følgende lande er tilgængelige: Frankrig, Tyskland, Italien, Storbritannien, Luxembourg, Holland, Belgien, Canada og USA.

Det anbefales at bruge det i kombination med et andet lag tøj for at give dig den beskyttelse, du har brug for, når du er på hjul.

En ny, frisk og rent design til vores entry level trøje. De længere ærmer og lidt højere krave giver det et karakteristisk udseende. Den første af vores trøjer med et tekstil lavet af 100% genbrugte PET-flasker! Et andet skridt i retning af vores mål om "nul effekt

Specifikationer:

Sammensætning: 97% PES, 2% PA, 1% EA


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Officielt udstyr varer fra Assos. Kig efter cykel varer, der står under Assos SS.neoPro Canada. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Assos SS.neoPro Canada

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk