`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

  • Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7
  • Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7
  • Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7
  • Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7
  • Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

Produktbeskrivelse Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7

Ss.rallytrekkingjersey_evo7 er en herre-shirt med korte ærmer . Denne Assos-model har et højt åndbarhedsniveau, der foretrækker ventilation, så din hud kan forblive tør og frisk.

Hvis du kan lide landevejscykling , skal du vide, at tøjet giver dig maksimal ydeevne. Dens anatomiske struktur tilpasser sig din krop, hvilket giver frihed i dine bevægelser.

I det forreste område har herre-trøjen en fuld lynlås til let åbning og lukning. I bagområdet har den triple rampelommer, der er ideelle til at beskytte små personlige genstande. Dens design kombinerer to farver fordelt nøjagtigt i halvdelen.

Konstrueret med samme ånd som T.Rally, mener vi, at dette repræsenterer toppen af ​​MTB-specifikke højtydende trækjerseys, anatomisk præformede og beskyttende. Det er det første ASSOS-produkt, der kun kan sælges i kombination med en ASSOS skinFoil_s7 baselager. Hvorfor? Fordi rytteren har brug for det, og denne kombination sikrer

maksimal ydeevne.

Specifikationer:

Sammensætning: 84% PA, 12% EA, 4% PES


Assos Ss.rallytrekkingjersey_evo7, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Assos giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk