`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Suisse Fed

Assos Suisse Fed

  • Assos Suisse Fed
  • Assos Suisse Fed
  • Assos Suisse Fed
  • Assos Suisse Fed

Assos Suisse Fed

Produktbeskrivelse Assos Suisse Fed

Suisse Fed går ind i klassificeringen af herrejersey . Dens design er det europæiske holds uniform. Dens konstruktion kombinerer tekstilstoffer, der favoriserer luftens passage, og holder din overkropp tør og frisk. Iført dette cykeltøj får du mere komfort i dagene med højere temperaturstigning.

Assos-beklædningen er videnskabeligt bevist. Dets betjening giver dig mulighed for at rejse mange kilometer med tillid til at beskytte dig mod atmosfæriske forhold. Strukturen indeholder et system med lommer, der holder dine personlige genstande sikkert. Underarmsområdet indeholder mesh-lag, der tillader luftcirkulation, hvilket holder dig tør.

Vejcyklisttøjet tilpasser sig din torso for at tilpasse sig vindstrømme. Et andet element i denne version er UPF 35-beskyttelsen, der forhindrer virkningen af UVA- og UVB-stråler på din hud. Det inkluderer også lugtkontrolteknologi.

Suisse Fed Jersey er en super alsidig sommer træningsjersey, der er konstrueret med lette tekstiler, der er strategisk placeret for at maksimere åndbarheden og den overordnede komfort, mens du logger i varme omgivelser.

Kropskartet paneler følger vores dokumenterede RegularFit mønster, suppleret med dets lette, hurtigtørrende dobbeltgarns tekstil, der udmærker sig i bevægende fugt væk fra huden. Derefter lånte vi nogle design-signaler fra vores yndlings langdistance trøjer, herunder et åbent net ved underarmene for øget luftmængde, vores proprietære forstærkede lommesystem, der stabiliserer lastbelastningen, foldes over syninger på ærmerne og forkanten, en slank lynlås i fuld længde og et let silikongreb langs bagkanten for at være låst i hold, uanset overkroppens position.

Teknologi:

RegularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit-det bedste fra begge verdener, hvor hastighed og komfort konvergerer.

Dual Tex: Et hurtigtørrende dobbeltgarn tekstil med god fugtstyring og åndbarhed. Snag resistent med høj mekanisk stretch, det har også bygget i UPF30 og odorControl.

Triple Ramp Lommer: Vores opbevaringsdesign med tre lommer i tekstil lomme optimalt placeret for nem adgang; sikkerhed og stabilitet garanteret. Lommerne i denne trøje er lavet af letvægts og superstræk Sens Classic Tex.

Åben Mesh: Et let, fleksibelt materiale på underarmspanelene for øget luftmængde.

Længde lynlås: Slank, lynlås til at regulere temperaturen.


Velkommen til vores Assos Suisse Fed, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Assos og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Assos Suisse Fed

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top!

-

Bikeinn-tjenesten var Top !, produktet var i henhold til planen. Tjenesten var top, for efter en kommandofejl fra min side (jersey bestilte størrelse M, når jeg havde brug for den i størrelse L), sendte jeg en e-mail for en ændring i størrelse. Eftersalgsservice besvarede mig hurtigt og gjorde det nødvendige for min størrelsesændring. Som et resultat af denne oplevelse vil jeg anbefale dette tilbud online.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk