up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Assos
360

Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

plus
  • 360Assos T.Rally S7
  • Play videoAssos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Assos T.Rally S7

ASSOS er kendt som shortsfirmaet. Så introduktion af vores første Mtb-specifikke high performance-shorts kunne være intet mindre end ekstraordinært. Vi mener, at det er lykkedes os, at skabe Mtb-shorts, som ikke eksisterede før ASSOS Off Roadrally-linjen. Mange små innovationer, der er specielt designet til Mtb- og Offroad-applikationer, er kernen i disse shorts. Dette er vores allerførste offroadspecifikke, høje ydeevne mountainbike-cykelkort: ASSOS T.rallyShorts_s7. Mange små innovationer, der er specielt designet til Mtb & OffRoad-applikationer, er kernen i disse shorts. En af nøglefunktionerne er slagpladerne, der specifikt er udviklet til T.rallyShorts_s7. Det, der gør dem specielle, er deres slanke pasform, de er ikke klodsede, stive og store, men lette og fleksible, designet med raceren i tankerne. Lavet af viskoelastisk polyurethanskum og 8 mm tyk. Vores slagpuder er designet til at hjælpe med at beskytte dig uden at ofre kørekomfort eller forhindre ydeevne. Deres konstruktion er robust, let og fleksibel med en perforeret overflade for at øge åndbarheden og en form designet til at give dig bevægelsesfrihed. Accepter venligst, at vores påvirkningspads ikke redder dit liv, men de er designet til at reducere den smerte og lidelse, der kommer fra det uundgåelige styrt.hvad nu hvis du vil ride uden vores slagpuder? Du kan! Fjern dem bare fra deres positioneringslommer, og du har en kort smæk, der er designet til at udføre i henhold til ASSOS-standarder på din mountainbike.
Specifikationer:
Stof:
Dette er et unikt, specialudviklet ASSOS-stof, der repræsenterer hjertet i disse shorts. Det giver dig det bedste fra alle verdener: anatomisk total komfort, aerodynamisk og mere robust.
Teknologi:
For mange til at liste her, men nogle nøglefunktioner er:
S7 platform
Specielt designet
Mtb Indsæt
Kompressorfabric
Impactor hofteklodser


Velkommen til vores Assos T.Rally S7, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Assos og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Assos T.Rally S7

Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Føles som at køre på en sky

-

Jeg hørte Assos pan s var fantastiske og deres MTB-bukser lever op til legenden. Føles som at sidde på en sky. Himmel!

Assos t.rally shorts

-

Fantastisk produkt, bestemt prisen værd!

Assos

-

Produkterne er på det øverste niveau i hvad der kan gøre det i dag

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up