`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Trackpants Signature

  • Assos Trackpants Signature
  • Assos Trackpants Signature

Assos Trackpants Signature

Produktbeskrivelse Assos Trackpants Signature

Trackpants Signature er en sportsbukser til mænd . Denne model udviser et elegant udseende og anbefales til vandring på gaderne eller til sportsaktiviteter såsom mountainbiking MTB .

Bukserne til mountainbiking anbefales især til efterårs- og vintertemperaturer. Dens termiske struktur favoriserer kropsvarme i de koldere sæsoner.

Dens design er unicolor. På siderne har mountainbike-sportstøj med lynlåse håndlommer. Disse rum er ideelle til at beskytte personlige genstande med små dimensioner. Fås i forskellige farver.

Sporty men elegante fritid bukser. Deres tidløse stil kan kombineres på mange måder.


Er du på udkig efter Assos Trackpants Signature? Det er bikeinn mest solgte vare, din online cykel butik. Prisen er 170.99 $, i en begrænset periode! Hos bikeinn, får du flest fordele og finde mange flere Assos, til de bedste priser. Alle vores cykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Assos Trackpants Signature

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk