`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Trail

Assos Trail

  • Assos Trail
  • Assos Trail
  • Assos Trail
  • Assos Trail

Assos Trail

Produktbeskrivelse Assos Trail

strong> Trail er en herre-sportstrøje . Assos-mærket har skabt denne cykeltrøje med det formål at give al den komfort, de har brug for under deres ruter, eliminere kompression, iført et baggy tøj.

Sportstøjdesignet er kortærmet og har ikke en lynlås. Dens struktur er bicolor; den ene skygge til tøjets drejebænk, og den anden svarer til ærmerne.

Trøjen anbefales, hvis du vil træne landevejscykling . Dens stof er åndbar, så du effektivt fjerner effekterne af sved og holder din overkrop tør og frisk.

For alle bjergriderne, der foretrækker en løs, ubegrænset fi t for varig komfort på stien.

Specifikationer:

Sammensætning: 82% PL, 17% PA, 1% EA


Find din pris på Assos Trail og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herretøj tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Cykeltrøjer og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos bikeinn.

Funktioner Assos Trail

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk assos-trøje

-

Som alle Assos-produkter er denne trøje i top kvalitet. Slidbestandigt stof på armen er en hudsparer, når du børster træer og grene i høj hastighed eller når du falder. Højt anbefalet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk