`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Trail

Assos Trail

Assos Trail

  • Assos Trail
  • Assos Trail
  • Assos Trail
  • Assos Trail

Assos Trail

Produktbeskrivelse Assos Trail

Med den nye Trail Women's Long Sleeve Jersey har vi blended lysbeskyttelse med perfekt pasform til behagelig dækning. Ved hjælp af vores proprietære dyneRope, en tætvævet rustning som tekstil roste for sin usædvanlige holdbarhed, målrettede vi den sårbare underarmsregion i trøjen for at hjælpe med at beskytte mod sporfarer.

Vores cirkulære strikkede Triangle tekstil udgør størstedelen af trøjen, som er et let, fleksibelt materiale, der er perfekt til en varm vejrstjersey. Det er hårdt, trækker vejret godt og trækker fugt væk fra huden, så du forbliver frisk hamrer op ad stien og tørrer på nedstigningen. Efter dette tema for airiness rammer vi underarmene med vores nye bi stræk 3 Mesh for at holde luften bevæget gennem hele trøjen.

Fordi vi ønskede, at denne trøje skulle falde på trimssiden af løs, men stadig være skåret til de forskellige positioner, du møder under krævende trail-rides, kom vi væk med vores nye trailFit. Dette er den virkelige hemmelighed for vores Trail line, da den alsidige snit er ideel til enduro applikationer, flowstier og alt imellem.

Funktioner:

Ydeevne

Compression

åndbarhed

Teknologi:

Trekant: Et sammenlåsende cirkulært strik med monostræk til vertikal stabilitet. Ultrasoft, UPF35, og har fremragende printbarhed.

3 Mesh: En åndbar, bi-stretch cirkulær strikke, der giver bedre ventilation, når turen opvarmes.

dyneRope: En høj densitet vævet tekstil med ripstop væv. Femten gange stærkere end stål, er denne fiber blandet med en sort polyethylen og er strategisk placeret for at beskytte udsatte områder fra slid.

Lynlås lomme: nederste arm stash lomme til kontanter, identifikation, skilift passerer og andre små ting.

trailFit: Følger kroppens naturlige bevægelser i og ud af sadeltræet, men aldrig restriktive. En behagelig kvinders specifikke pasform, der er perfekt til en række off-road ridning applikationer, hvad enten det er en time eller hele dagen.


Assos Trail er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cykeltrøjer og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Assos, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Assos Trail

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk