`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Uma GT Half Short

Assos Uma GT Half Short

  • Assos Uma GT Half Short
  • Assos Uma GT Half Short
  • Assos Uma GT Half Short

Assos Uma GT Half Short

Produktbeskrivelse Assos Uma GT Half Short

Som 'shortselskabet' har vi brugt mere end fire årtier i stræben efter excellence, raffinering af vores produkter, så vi forbliver i forkant med cykelbeklædningsindustrien. UMA GT halv shorts relæ signatur ASSOS S7 generationsteknologi og tekstiler i en pris punktpakke, der gør dem til det ultimative valg, om det er din første tur, en daglig slags tur eller den store tur.

En bib mindre kvinders cykelkort, der er bedst egnet til at træde i behageligt vejr, er UMA GT shorts klippet ud af vores proprietære Type.439 Diadema, et stof valgt til sin overlegne stretch, høj wicking og kompression kapacitet. Vi har anvendt nøjagtige detaljer til skære af disse UMA GT bib mindre cykel shorts for at sikre en fejlfri pasning, uanset om du rager op sommern miles eller gennemfører indendørs træning sessioner om vinteren ved at anvende vores super stretch aeroFit stof på underlivet. Derudover er UMA-indsatsen en fin demonstration af vores investering i topkvalitet; letvægts, åndbar og skåret til kontur med vores anerkendte goldenGate-teknologi. Som vi sagde, er det kvindernes shorts til cykling designet af dem der kender shorts bedst.

Funktioner:

Ydeevne

Compression

åndbarhed

Reflekterende

Teknologi:

S7 generation: den nyeste generation af ASSOS cykel shorts, der anvender teknologi og stoffer konstrueret over en 5 års periode.

Type.439 Diadema: Et tekstildesign skabt hos vores stofleverandører for at imødekomme vores krav til ydeevne, komfort og holdbarhed. Unikt inden for branchen har væven to forskellige hastigheder på 4 vejs stræk, hvilket kræver stor ekspertise for at maksimere stoffets elastik på skærebordet.

UMA-indsats: Skær mindre på forsiden for at reducere masse og øge komforten. Denne indsats er specielt konstrueret til kvindelige ryttere, men bruger alle standard ASSOS S7-genereringsteknologier med 8 mm hukommelsesskum til øget komfort.

kvinders specifikke RegularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit. Det bedste fra begge verdener, hvor bærbarhed og hastighed konvergerer.

iceColor: En stofbehandling, der afspejler sollys og dermed reducerer varmeabsorptionen for at holde musklerne køligere.

aeroFit: Et ultra luxe warp strikket stof udnyttet i et dobbelt lag til ben og abdominal område med en specifik struktur, der arbejder for ventilation, konturering og giver maksimal komfort for ubegrænset bevægelse ind eller ud af sadlen.

ASSOS goldenGate: En patenteret teknologi, der forstærker indsatsenes ydeevne ved at tillade den mest flydende bevægelse med kroppen.

ASSOS ævle: Et unikt trelags skum, der anvendes i vores indsatser med perforeringer, der gør det let og meget åndbart.

odorControl: En antibakteriel behandling, der reducerer ubehagelige lugte og forbedrer holdbarheden.


På tilbud nu, Assos Uma GT Half Short til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos bikeinn, Kan du finde udstyr til Dametøj, extra mange Culotte. Vi har mange forskellige Culotte, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Assos Uma GT Half Short

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Oplev i de første 100 km

-

Fantastisk og behagelig efter lang ridning mere end 50 km.

Assos anmeldelse

-

Fantastisk pasform og komfort!

Til tiden med god sporing

-

Disse shorts er meget pæn og er autentiske. Bikeinn gjorde et godt stykke arbejde med at spore. De ankom de tidligste af de forventede dage. Jeg ville købe fra dem igen.

Anmeldelse

-

god service, hurtig forsendelse, godt produkt, jeg nyder at shoppe Bikeinn

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk