`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

  • Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert
  • Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert
  • Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert
  • Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Produktbeskrivelse Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Denne sommerstramme er blevet introduceret som følge af tilbagemeldinger fra vores salgsnet, hvor efterspørgslen har krævet en letvægts, meget åndbar sommertæthed, så du kan få en smule mere beskyttelse mod den hårdeste sol på de varmeste dage. Med den teknologi og stof, der anvendes på vores UMA shorts som grundlag, har vores ingeniører brugt deres afprøvede bendesign for at skabe en sommerstramme, der giver dig overdådig komfort uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Dette kommer fra den form, der passer til "bowling pin" skåret bag på underbenet og udbredelsen af ​​vores omarbejdede Long Distance body kortlægning design. For øget komfort har vi brugt en kombination af ASSOS-dokumenterede stoffer: vores dekadente Type.439 Diadema-funktioner i den øverste del af disse giver dig komfort og komprimering i lige store forhold; For øget åndbarhed i benene har vores stofingeniører brugt vores Push Pull stof. Kom med lidt mere strækning, det giver frihed til at pedalere, hvilket er perfekt på de varme sommerture.

Teknologi:

Lang afstand: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores Aero Racing-linje. Det bedste fra begge verdener, hvor bærbarhed og hastighed konvergerer. Kønsspecifik snit: Anatomisk kortlagt pasform. Sikrer, at beklædningsgenstanden fungerer i harmoni med en kvindes krop på cyklen.

Type.439 Diadema: For at forbedre ydeevnen og øge holdbarheden af ​​vores produkter har vi skabt disse shorts ved hjælp af vores type.439 Diadema, et specifikt tekstildesign, der er skabt i samarbejde med vores stofleverandører for at imødekomme kravene til ydeevne, komfort og slid. Unikt inden for branchen har væven to forskellige hastigheder på 4 vejs stræk, hvilket kræver ekspertise for at maksimere stoffets elastik på skærebordet. UPF 50+.

Aerofit: ASSOS proprietære Aerofit stof er brugt i taljen og er en utrolig behagelig og blød strømpebukse med en specifik struktur, der virker til fordel for ventilation. Push Pull tex: Med dette komfortabelt og blødt kædeforstærkede stof får du øget åndbarhed og kontur, samtidig med at du får maksimal komfort for ubegrænset bevægelse i eller uden for sadlen.


Kigger du efter Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert, eller andre cykel varer, der kommer fra Assos, kig i Dametøj afdelingen og Culotte kataloget. Udover de gode priser hos bikeinn butikken, din online cykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Assos Uma GT Half Tights Summer No Insert

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk