`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Uma GT S7

Assos Uma GT S7

Assos Uma GT S7

Assos Uma GT S7

  • Assos Uma GT S7
  • Assos Uma GT S7
  • Assos Uma GT S7
  • Assos Uma GT S7
  • Assos Uma GT S7

Assos Uma GT S7

Produktbeskrivelse Assos Uma GT S7

Premium kvinder cykel shorts passer til den første og mest hårdkæmpede tur af dem, der kender shorts bedst.

BESKRIVELSE

Som "shortselskabet" har vi brugt mere end fire årtier i stræben efter excellence, raffinering af vores produkter, så vi forbliver i forkant med cykelbeklædningsindustrien. UMA GT halve shorts sommer relæ signatur ASSOS S7 generationsteknologi og stof i en pris punkt pakke, der gør dem til det ultimative valg, om det er din første tur, en daglig slags tur eller den store tur. En bibless kvindecykelkort, der er bedst egnet til at træde i behageligt vejr, er UMA GT shorts klippet af vores proprietære Type.439 Diadema, et stof, der er valgt til sin overlegne stretch, høj wicking og kompression kapacitet. Vi har anvendt nøjagtige detaljer til skære af disse UMA GT bibless cykel shorts for at sikre en fejlfri pasning, uanset om du raker op sommeren miles eller gennemfører indendørs træning sessioner om vinteren ved at anvende vores super stretch aeroFit stof på underlivet. Desuden er UMA-indsatsen en fin demonstration af vores investering i topkvalitet; letvægts, åndbar og skåret i kontur med vores anerkendte goldenGate-teknologi. Som vi sagde, er det kvindernes shorts til cykling designet af dem der kender shorts bedst.

Sådan bruger du

Et uhyre alsidigt par cykel shorts, UMA GT halv shorts sommeren er ideelle til enhver tur, det være sig racing, touring, spinning eller den daglige pendling. Par med UMA GT trøje til top til bund præstation. Disse polstrede shorts er designet til at udmærke sig på sommerferier. De er også ideelle til indendørs ridning. For at opbygge et tøj egnet til køligere forår / faldture, tilføj varmen på vores legwarmer_evo7 eller kneewarmer_evo7. Anvendelse af vores antibakterielle anti-friktionskæmme Crème før ridning i disse shorts er et must for optimale resultater

TEKNOLOGI

S7 generation: Den nyeste generation af ASSOS cykel shorts, der anvender teknologi og stoffer konstrueret over en 5 års periode Type.439 Diadema: Et tekstil design skabt hos vores stofleverandører for at imødekomme vores krav om ydeevne, komfort og holdbarhed. Unikt inden for branchen har væven to forskellige hastigheder på 4 vejs stræk, hvilket kræver stor ekspertise for at maksimere stoffets elastik på skærebordet. UMA indsats: Skær smal på forsiden for at reducere masse og øge komforten. Denne indsats er specielt konstrueret til kvindelige ryttere, men bruger alle standard ASSOS S7 generationsteknologier med 8 mm hukommelseskum for øget komfort. kvinders specifikke RegularFit: En kropsplaneret præstationspasning, der er lidt mindre aggressiv end vores racingFit. Det bedste fra begge verdener, hvor bærbarhed og hastighed konvergerer. iceColor: En stofbehandling, der afspejler sollys og dermed reducerer varmeabsorptionen for at holde musklerne køligere. aeroFit: Et ultra luxe warp strikket stof udnyttet i et dobbelt lag til ben og abdominal område med en specifik struktur, der arbejder for ventilation, konturering og giver maksimal komfort for ubegrænset bevægelse ind eller ud af sadlen. ASSOS goldenGate: En patenteret teknologi, der forstærker ydeevnen til ......


Hvis du skal bruge nye Assos Uma GT S7, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Assos Uma GT S7

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk