`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Med en blanding af tekstiler, der er specielt udviklet til de kølige, våde og konstant skiftende forhold, der står over for os i foråret og efteråret, er den alsidige Airblock Vest et must til ture i den tidlige og den sene sæson. Klip i vores UMA regularFit, Airblock er mindre komprimerende end vores racingFit tøj, hvilket giver en ren kvindelig specifik silhuet, når den er parret med yderligere lag. Frontpanelet er konstrueret ved hjælp af vores NEOS MILD, som er en 3L softshell med en PU-bundet membran. Dette fleksible husudviklede tekstil er yderst åndbar, vandtæt og 100% vindtæt, og sikrer, at din kerne forbliver fuldt beskyttet mod regn, vejspray, bitende vind og lave temp. Og for et strejf af isolering inkluderede vi vores børstede RX-materiale langs det øverste bagpanel. Afrunding af vesten er vores bageste Pocket Slot-system, der giver dig mulighed for at nå din trøje eller jakke-lommer nedenunder, såvel som fjeder / efterår (2/3) climaCode-grafik på øvre del af ryggen, og et sæt reflekterende strimler nederst venstre og højre side.

Funktioner:

RX: Et børstet bi-stretch varpstrikstof udviklet til at væge fugt og tilføje let isolering.

Type.157 Stripe Tex: Vores proprietære åndbare og elastiske cirkulære strikede tekstiler med indbygget UV-beskyttelse og lugtstyring.

Baglommer: To åbninger på det nederste bagpanel giver dig adgang til din trøje eller jakke-lommer nedenunder.

Lynlås i fuld længde: Temperaturregulering med tilladelse fra en let lynlås i fuld længde med camlock.

Reflekterende accenter: Placeret på siderne af de udvendige lommeråbninger for øget synlighed.

RegularFit: Optimeret til total komfort i kørestilling med et mere afslappet snit end vores andet skin racingFit.

Specifikationer:

NEOS MILD: En patenteret 3L vindtæt og meget åndbar softshell konstrueret med en PU-bundet membran for øget vandafvisende virkning. Vægt: 260 g / m2; Åndbarhed: MVP 20.000 g / m2 / 24 timer; Vandsøjle:> 10.000 mm; Elasticitet: 4-vejs stretch.


Køb din favorit Dametøj model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Assos Uma GT Spring Fall Airblock. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Assos Uma GT Spring Fall Airblock, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Køn
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk