`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Uma GT Spring Fall

Assos Uma GT Spring Fall

Assos Uma GT Spring Fall

  • Assos Uma GT Spring Fall
  • Assos Uma GT Spring Fall
  • Assos Uma GT Spring Fall
  • Assos Uma GT Spring Fall

Assos Uma GT Spring Fall

Produktbeskrivelse Assos Uma GT Spring Fall

UMA GT Spring / Fall Half Tights er syet med en blanding af ultrasoft og isolerende stoffer, parret med vores velprøvede kvindespecifikke UMA GT-indsats og signaturpasning. De er ideelle til de kølige efterårs- og forårsture, hvor fuld dækning og et strejf af isolering gør hele forskellen. For at lave en stram, der kunne imødekomme kravene fra forår og efterårs køligere, men dog variable forhold, udviklede vi to nye tekstiler specielt til opgaven. RX EVO udgør størstedelen af strømpebukserne ved at udvikle vores arbejdshest RX og har en ECO-vandafvisende behandling for yderligere beskyttelse mod let nedbør. Benene på bagsiden er sammensat af RX Light for at øge åndbarheden i denne høje flexzone, med begge børstede rygtekstiler tilbage ultrasoft mod huden. Strømpebuksernes pasform er, hvor UMA'erne virkelig skinner og falder inden for vores regulære fit-kategori, hvilket betyder, at de er let kompressive, hvor de skal være, men ikke så stramme som vores racingFit-beklædning. Stofpanelerne bøjes med hvert pedalslag, da de både er forudformet og syet for helt at vikle og understøtte over- og underbenmusklerne, mens de er i bevægelse.Indsatsen er vores UMA GT, der indeholder 8 mm overdådigt hukommelseskum for total komfort lige fra starten af hver tur, og folden over 2L talje-design vikles jævnt over maven for en sikker, trykfri pasform.
Teknologi:
RX EVO:
Et børstet varpstrikstof udviklet til at give enestående komfort, væg fugtighed, tilføje høje niveauer af isolering og forbliver ekstremt fleksibel. 250 g / m2, ECO vandafvisende og lugtkontrol.
RX EVO Light:
Let, asymmetrisk strækvarpstrikstof, der er udviklet til at give let isolering og øge komforten i områder med høj flex. 220 g / m2, ECO vandafvisende og lugtkontrol.
Aerofit:
En ultrasoft varpstrik påført taljen, vævet med en åben struktur for maksimal ventilation og med høj elasticitet plus indbygget lugtkontrol.
UMA S7 EVO:
UMA's elastiske interfaceindsats, udviklet. Ny sort colorway og vores velprøvede 8mm hukommelseskum. Denne kvindespecifikke indsats ligger i krydset mellem komfort og ydeevne.
3D-vaffel:
Et patenteret, tre lags perforeret skum, der øger åndbarheden og eliminerer overskydende vægt.
Gylden port:
En patenteret teknologi, der afbryder syningen langs begge indsatsens sidepaneler, hvilket tillader en mere tredimensionel bevægelsesfrihed i dette følsomme, roterende område.
2L talje:
Fold sammen frontpaneldesignet skaber en jævn, trykfri overgang mellem krop og stof.
Reflekterende accenter:
Små strimler placeret på ryggen på benene for øget synlighed.
RegularFit:
Optimeret til total komfort i kørestillingen med et mere afslappet snit end vores andet skin racingFit.


Assos Uma GT Spring Fall har officiel fabriksgaranti fra Assos. Som en official Assos forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Dametøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Culotte der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Assos Uma GT Spring Fall

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk