`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos UMA GT Summer EVO

Assos UMA GT Summer EVO

Assos UMA GT Summer EVO

  • Assos UMA GT Summer EVO
  • Assos UMA GT Summer EVO
  • Assos UMA GT Summer EVO
  • Assos UMA GT Summer EVO

Assos UMA GT Summer EVO

Produktbeskrivelse Assos UMA GT Summer EVO

Med deres glatte fornemmelse og fuld længde design holder UMA GT Summer Half Tights dig rundt i total UV-beskyttet komfort i de solrige dage om sommeren. Vi brugte vores velprøvede Type.429 stof til at skabe strømpebukserne til strømpebukserne, da dette materiale er meget åndbart, smørret blødt mod huden og har indbygget UPF-beskyttelse.
Strømpebuksernes pasform falder ind under vores regularFit-kategori, hvilket betyder, at de er let komprimerende, hvor de skal være, men ikke så stramme som vores racingFit-tøj. Stofpanelerne bøjes med hvert pedalslag, da de begge er forformet og syet for fuldt at vikle og understøtte musklerne i over- og underbenet, mens de er i bevægelse. Indsatsen er vores S7 EVO, der indeholder 8 mm overdådigt hukommelseskum for total komfort lige fra starten af hver tur, og folden over 2L talje-design vikles jævnt over maven for en sikker, trykfri pasform. Vi har også designet en gratis indsættelsesversion af strømpebukserne til ekstra alsidighed, hvilket giver dig mulighed for at bringe den samme ASSOS-komfort sammen til gymnastiktræning og aktiv til afslappet tjeneste.
TECHNOLOGIES:
Type.429: En behagelig, åndbar, let komprimerende tekstil konstrueret med 4-vejs stretch og for at maksimere elasticiteten. 429 har også UPF 50+ og indbygget odorControl.
Aerofit: En ultrasoft varpstrik påført taljen, vævet med en åben struktur for maksimal ventilation og med høj elasticitet plus indbygget lugtstyring.
UMA S7 EVO: UMA's elastiske interfaceindsats, udviklet. Ny sort colorway og vores velprøvede 8 mm hukommelseskum. Denne kvindespecifikke indsats ligger i krydset mellem komfort og ydeevne.
3D-vaffel: Et patenteret, tre lags perforeret skum, der øger åndbarheden og eliminerer overvægt.
goldenGate: En patenteret teknologi, der afbryder syningen langs begge indsatsens sidepaneler, hvilket giver en mere tredimensionel bevægelsesfrihed i dette følsomme, roterende område.
2L talje: Fold sammen frontpaneldesignet skaber en jævn, trykfri overgang mellem kroppen og stoffet.
Reflekterende accenter: Små strimler placeret på ryggen på benene for øget synlighed.
regularFit: Optimeret til total komfort i kørestillingen, med et mere afslappet snit end vores andet skin racingFit.
Sammensætning: 80% PA, 20% EA


Er du vild med Assos UMA GT Summer EVO? Er du på udkig efter en online specialist i cykel udstyr?, Kig hos bikeinn. der er autoriseret Assos forhandler, alle vores cykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra Assos. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Assos UMA GT Summer EVO

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk