`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Produktbeskrivelse Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Forrude S Sturmprinz Evo er en stram cykelsportjakke, der favoriserer racerforholdene på grund af dets isolerende lag, der holder fugt ude. Dens struktur er langærmet og giver fuld beskyttelse til dine arme.

Sportstøjdesignet er vandafvisende, hvilket holder din overkrop tør og kølig. Derudover inkluderer det reflekterende detaljer på bagsiden, der hjælper dig med at visualisere i svagt lys. På fronten har den en fuld lynlås, der letter tilpasningen til udetemperaturen.

Cykeltøjsmærket Assos skabte denne regnjakke, der indeholder isolerede paneler med begrænsede sømme. Versionen tilpasser sig korrekt til din struktur og eliminerer friktion med luften. Det kan beskyttes i din store lomme, når temperaturen begynder at stige.

Den første ASSOS cycling-konkurrence-specifikke højtydende rainShell jakke. I kolde vinter ridning betingelser, kan den bruges som en heavy-duty isolator shell, iført det over dit interaktiv iJ.tiBuru. Her er en ny drejning er lollyRed farve, du er ikke overset, selv i de værste vejrforhold!Specifikationer:


- Sammensætning * 62% PA, 18% PU, 13% EA, 7% PTFE


Assos Windscreen S Sturmprinz Evo har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Assos Windscreen S Sturmprinz Evo, købt hos bikeinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online cykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Assos, færdiggør din ordrer af cykel varer, altid til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk jakke

-

Perfekt pasform (stor) og en meget hurtig leveringstjeneste. Bring regnen på !!!!

Højde = 173㎝, vægt = 60㎏, størrelse = m

-

Højde = 173㎝, vægt = 60㎏ Størrelse = M Ærmerne er lidt længere og taljen er lidt strammere. Jeg føler mig ikke trang når jeg kører på cykel, men jeg føler mig lidt trang, når jeg går af og står op. (Hvis størrelsen er L, vil der være lidt ekstra plads, men ærmerne er for lange, for lange, og jeg er lidt tabt.) På købstidspunktet var jeg bekymret for følgende skærm, men det er sandsynligvis den samme ting, tre farver udvikling. Hvis det er muligt, vil det være let at forstå, hvis du kan ændre skærmen.・ Assos forrude S Sturmprinz Evo = fluorescerende rød ・ Assos Sturm Prinz Evo = rød, sort

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk