`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Assos

Assos XC Short Sleeve

Assos XC Short Sleeve

Assos XC Short Sleeve

Assos XC Short Sleeve

  • Assos XC Short Sleeve
  • Assos XC Short Sleeve
  • Assos XC Short Sleeve
  • Assos XC Short Sleeve
  • Assos XC Short Sleeve

Assos XC Short Sleeve

Produktbeskrivelse Assos XC Short Sleeve

Vi forstår, at kravet om at ride off road er meget anderledes end at ride på vejen. Disse langsomslibning klatrer på varme dage betyder, at du har brug for en trøje, der er mere åndbar, men giver dig rigelig beskyttelse, når du rammer stierne. Det er her, hvor vores omarbejdede OFFROAD XC WOM-kortærmet trøje kommer i spil. Udformet til kvindelige atleter er dette klar til at udholde lange dage i sadlen, samtidig med at den holder skarpe til hurtige gruspendler eller sløjfer. Udformet med vores gennemprøvede letvægts Stripe stof, er åndbarhed en forudsætning for, at du vil holde dig kold på de stejleste ramper. Under armene har vi placeret vores ultra breathable 3 mesh stof plus plus vores lofte triple rampe lommer i en sartorially på punkt torpedoGrey for den ultimative sikkerhed, mens ridning over hårdt terræn. Endelig for at sikre, at den var egnet til formål, er den blevet hårdt testet af de mest krævende og erfarne racere på BMC MTB Racing-holdet, hvilket bekræfter, at denne tech savvy XC jersey er mere end klar til din næste blast på dine lokale stier.

Funktioner:

Type.157 Stripe Tex: En åndbar, strækstræk cirkelformet strikke, vores proprietære Stripe tekstil er hurtig at tørre, hurtig til wick og overlegen i sin præstation på denne sommer jersey. Højeste ventilation, UPF35 beskyttelse og odorControl indbygget.

3 Mesh: Vores helt nye, bi-stretch cirkulære strikkefunktioner på underarmene for øget åndbarhed.

'Triple ramp'-konceptlommer: Ved hjælp af alle vores rideoplevelser har vi skabt vores nye lommedesign i torpedoGrey med den optimale højde for nem adgang og tilføjet vores fornemme' triple ramp'-koncept, der forhindrer indholdet i at flygte, mens du kører hårdt. Indvendige sømme danner næsten ikke lukning for at holde dine varer i skak. Nu med en ekstra lynlås med sikkerhedslås.

Koklås i fuld længde: Slank, let lynlås til individuelt justering af forholdene.

OFFROAD XC RACING LINE: På ASSOS forstår vi, at pasformen af ​​dine tøj er nøglen til dens præstationer. Når vi konstruerer et produkt til at udføre under de mest ekstreme forhold - f.eks. Mens vi kører - bruger vi en strammere og lidt mere komprimerende pasform. Det vil føles som en anden hud under ridning, selvom det sandsynligvis vil føle sig restriktivt, når det ikke er i kørestilling. Derfor resulterer det i en højere ydeevne, forbedret komfort og mindre træk.

Kønsspecifik snit: Anatomisk kortlagt pasform. Sikrer, at beklædningsgenstanden fungerer i harmoni med en kvindes krop på cyklen


Assos XC Short Sleeve er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cykeltrøjer og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Assos, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Assos XC Short Sleeve

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk