`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Basil

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Produktbeskrivelse Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load er en moderne dobbelt taske designet til mennesker, der ønsker at nyde det pulserende byliv. Dobbelt tasken har en stor kapacitet og et moderne design. Denne taske er fremstillet af presenning af polyester og vandafvisende presenning og holder dine ejendele tørre under regnbruser. En foldelig lukning er tilføjet for at forhindre regn i at komme ind i posen. Basil Urban Load er designet til at gøre din cykeltur til supermarkedet, motionscenteret eller venner endnu sjovere. Dobbeltposen har et indhold på op til 53 liter. De justerbare spænder giver dig mulighed for at tilpasse posen til den belastning, du skal bære. På grund af det universale brosystem er dobbeltposen kompatibel med et stort antal bagerste bærestativer og også systemerne som Racktime, i Rack og Carrymore. Refleksdetaljer på siderne bidrager til en bedre synlighed efter mørke. Fleksible sider gør det muligt for posen at blive mere kompakt, når der ikke er noget indhold. På denne måde vil det være mindre vanskeligt at parkere din cykel i en overfyldt cyklusskur. Basil Urban Load-kollektionen består af flere farver, baseret på den seneste farveblokstrend. Der er en grøn og hvid version, en sort version og en sort med reflekterende prikker version. Vil du vide mere om andre farver? Se her.
Funktioner:
De reflekterende detaljer garanterer en forbedret synlighed
Takket være Basil Universal Bridge System er dobbeltposen også kompatibel med systemer som Racktime, i Rack og Carrymore
Dobbeltposen er lavet af vandafvisende materiale og kan håndtere en regndusj, men efter en hel dag med regnfulde katte og hunde vil den ikke være helt tør mere
Størrelsen på dobbeltposen kan reduceres takket være de bøjelige sider
Lukningen ved hjælp af justerbare spænder giver dig mulighed for at bære så meget af dine ejendele som nødvendigt
Specifikationer:
Mål: 41 cm x 18 cm x 46 cm (udvendig dimension)
Vægt: 1,6 kg
Dobbelt- eller enkeltpose: Dobbelt
Velegnet til: Elektrisk cykel, citybike, city trekking cykel
Aktivitet: Dagligvarer, rekreation, pendling
Dobbelt- eller enkeltpose: Dobbelt
Velegnet til: Elektrisk cykel, citybike, city trekking cykel
Aktivitet: Dagligvarer, rekreation, pendling
Materiale: presenning / polyester
System: Basil Universal Bridge System
Passer også til: Ikke relevant
Ekstra rum til: Ikke relevant
Lukkehovedrum: Spænder, vandafvisende lukning
Laptop rum: Nej
Forlomme (r): Nej
Håndtag: Nej
Bæreevne: 10 kg i alt med et maksimum på 5 kg pr. Taske


Køb dine egne Basil Urban Load Double 53L til kun 40.99 $. Lavet af Basil, Basil Urban Load Double 53L er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Tasker cykel i vores Tasker afdeling.

Funktioner Basil Urban Load Double 53L

lysposition
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

I toppen!

-

Jeg havde ledt længe efter store solide tasker til at rumme alt mit arbejdsudstyr (computer, skjorter, håndtaske ...) og af god kvalitet for ikke at have nogen gener i mine daglige 20 km. De er ideelle og prisen er mere end rimeligt i betragtning af kvaliteten. Desuden er det vandtætte materiale perfekt. De reflekterende striber er heller ikke ubetydelige, og farven er pæn og alsidig. Perfekt levering. Disse Basil sadeltasker opfylder fuldstændigt deres missioner!

Rummelige tasker

-

Meget rummelig, veldesignet pannier - let fastgørelse til en ramme, vandtæt materiale, gode spænde clips. Den grønne farve er mere grå og mindre blå / grøn end den fremgår af billederne, men er stadig ret smagfuld! Ankom hurtigt og blev opdateret om forsendelse hele vejen igennem. Meget god værdi for hvad der ser ud som solide, holdbare tasker, der skal vare et stykke tid!

Store tasker, god service

-

Disse erstatter nogle tasker, der blev brugt langt over, og jeg er så glad for, at jeg gik efter et velrenommeret mærke som Basil. De er af god kvalitet og godt designet. Da jeg åbnede dem, så de lidt mindre ud end mine nuværende tasker, men efter at have åbnet dem er de enorme! Bedst af alt starter de ud af mit peddling-rum takket være en gennemtænkt form. Let at komme ind i disse tasker og lukke igen med clipsene, hvilket er perfekt til at tage 2 børn i skole hver dag på cyklen. Den indvendige velcroløkke er lidt lav, og for mit særlige rack er det en strækning at fastgøre det til alt andet end bare gør det. Det ville være fint på min anden cykel. Mens de ankom 2 dage uden for leveringsvinduet, var processen glat. Jeg modtog endda et foto af min pakke, mens den blev tjekket ind i postnetværket!

Godt valg

-

Produkt af høj kvalitet, den dobbelte bycykeltaske viste sig at være et godt valg. Komfortabel og rummelig nok, den kan bruges til at sætte din daglige indkøb eller forretningstaske. Lille forsinkelse i leveringstider, men det kan forblive der i betragtning af perioden.

Meget godt

-

meget høj og smuk jeg anbefaler det

Godt produkt

-

Jeg er meget tilfreds med disse poser. De er store. De er permanent monteret på min el-cykel. Det er perfekt. 2 bemærkninger dog: - Fastgørelse af sadeltasker er ikke særlig praktisk, men jeg ankom der alligevel efter en vis refleksionstid. - Jeg var lidt overrasket over ikke at modtage nogen e-mail efter min ordre: Hverken at anerkende modtagelse eller at følge fremskridtene med levering, som det ofte er tilfældet på andre sider online shopping.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk