`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Bell

Bell Spark Jr

  • Bell Spark Jr
  • Bell Spark Jr
  • Bell Spark Jr

Bell Spark Jr

Produktbeskrivelse Bell Spark Jr

Spark Jr trækker sit DNA lige fra sin storebror, og har samme skarpe stil i størrelser, der er designet omkring yngre hoveder. Fuldt voksede sikkerhedsfunktioner, herunder MIPS, fokuserer på det legendariske Bell-ry på at beskytte unge ryttere, så du kan trække vejret nemt, når de udforsker deres grænser.

Funktioner:

Ergo Fit

Ingen Twist Tri Glides TM

Sweat Guide TM

Integreret visir

Valgfri MIPS

Specifikation:

Certificering: CPSC Cykel, CE EN1078

Vægt: 295 gram (325 w / MIPS)

VENTS: 13


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Hvis du skal bruge nye Bell Spark Jr, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Bell Spark Jr

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk