`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Bell

Bell Spark

  • Bell Spark
  • Bell Spark
  • Bell Spark

Bell Spark

Produktbeskrivelse Bell Spark

Med et elegant design med udvidet dækning og et integreret visir, sikkerhedskopierer Spark rent design og dets godt ventilerede form med en fantastisk pasform. Spark er designet til håbefulde trailere og giver dig mulighed for at oplade med tillid.


Funktioner:

Ergo Fit ™
Fusion i skimmel af polycarbonat
Integreret visir
No Twist Tri Glides ™
Sweat Guide ™ polstring


Specifikationer:

VÆGT: 365 gramEN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Med Bell Spark, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Bell og deres cykel produkter, besøg da Beskyttelser kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bikeinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Bell Spark

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dårlig varebeskrivelse

-

I artikelbeskrivelsen står det, at det bringer MIPS-systemet, men det gør det ikke. Jeg valgte farven grøn / sort, og den har intet at gøre med den der er vist på billedet. I stedet for at være en mørkegrøn er den en lysegrøn, og drejer til grøn-fluor. Det er en størrelse, der passer til alle, og som får det til at se meget bredt ud på siderne, da det skal bruges til et stort udvalg af hoveddiametre. På trods af dette er grebet godt og passer godt. Visiret er fast (det har ikke forskellige positioner) og i mit tilfælde får jeg ikke se det med hjelmen på, så jeg tror ikke, det dækker solen meget.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk