`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Blackburn

Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

  • Blackburn Wayside Multi Tool
  • Blackburn Wayside Multi Tool
  • Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

Produktbeskrivelse Blackburn Wayside Multi Tool

Husk, at tid på sporet, når din bremsegrebet rækkevidde gik ud af whack? Desværre, din multi værktøj kunne ikke få ud af sin egen måde at dreje justeringsskruen. Denne multi værktøj ændrer alt dette.

Funktioner:

Individuelle Unbrakonøgler De mest almindelige hex nøgler snap på og af værktøjet og individuelt kan bruges til at være i stand til nemt at nå og ordentligt moment enhver bolthovedet. Alle taster har en kugle ende.

Optimeret Værktøj Udvælgelsen, længde og placering af hvert værktøj er nøje gennemtænkt, så du har det rigtige værktøj og kan nemt bruge det.

Specifikationer:

19 funktioner

Vægt 200grams / £ 0,44


Er du på udkig Blackburn Wayside Multi Tool? Hos bikeinn finder du altid Værktøj, fra de bedste mærker, det kunne være fra Blackburn, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Multi værktøj

-

Et godt værktøj og tilstrækkeligt på cyklen

Wayside multi værktøj

-

Jeg har lige fået det i en uge siden, de første indtryk er, at det er meget godt bygget, og de flytbare genvejssnitre er det, der solgte mig. elsker funktionaliteten af ​​dette værktøj. den har alt, hvad jeg behøver for at komme ud og væk fra det hele. Kædeværktøjet er meget gennemtænkt, og selvom jeg ikke har brugt det endnu, er det langt bedre end det på min tidligere multitool. giver det 5 selvom det er lidt tungere end min tidligere multitool, at være retfærdig, selv om det har en hel del flere funktioner. vil opdatere, når jeg har haft det et stykke tid og haft en chance for at bruge det i feltet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk