`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B 66 S Women

  • Brooks england B 66 S Women
  • Brooks england B 66 S Women

Brooks England B 66 S Women

Produktbeskrivelse Brooks england B 66 S Women

Den B66 og B66 S er blandt Brooks mest elskede produkter, der har været på markedet siden 1927. Klassisk affjedret med dobbelt skinner til højeste komfort, B66 og B66 S er den ideelle alle rundbold til daglig by eller touring brug i en temmelig oprejst kropsholdning. De er mest hensigtsmæssigt for cyklister, der fastsætter deres cykelstyr højere end deres sadler. Generelt, jo mere oprejst din ridning kropsholdning, den bredere og mere tungt affjedret, sadlen, du skal vælge.Specifikationer:


Længde: 240mm.

Bredde: 205mm.

Højde: 102mm.

Vægt: 1020g.


Vent ikke med at købe din Brooks england B 66 S Women! Hos bikeinn alle vores Cykeldele produktor, er med fabriksgaranti fra Brooks england. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine Brooks england B 66 S Women nu og modtag dem hurtigst muligt.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Komfort

-

Hej, der lider mange hæmorider og en masse VTC, især på vejen, leder jeg efter en sadel, der tillader mig ikke at have for meget smerte. Jeg så sadlen B 66 S, ville det være passende for denne slags problem? Da det er en vejcykel, søger jeg en sadel, der er bred nok. Med venlig hilsen. Vidal Catherine

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk